Return halve finale play-offs Vitesse Arnhem - FC Utrecht

Vitesse Arnhem en FC Utrecht treffen elkaar zondag voor de tweede keer in de play-offs van de Europa Conference League. Afgelopen donderdag won FC Utrecht de heenwedstrijd en dit weekend volgt de return in het Gelredome. Welke ploeg gaat er door naar de finale van de play-offs? Wedden op Sport heeft de bookmakers voor je opgezocht die hoge odds uitkeren aan voetbalwedders die deze wedstrijd juist weten te voorspellen.

Historie Vitesse Arnhem – FC Utrecht

De wedstrijd van afgelopen donderdag geeft FC Utrecht de meeste hoop op een plaatsje in de finale. De Domstedelingen wisten in de Galgenwaard met 3-1 te winnen van Vitesse. FC Utrecht kwam in de eerste helft van de wedstrijd al met 2-0 op voorsprong. Ver in de tweede helft werd het 3-0 en tot slot deed Vitesse nog een poging om de schade te beperken met zicht op de thuiswedstrijd in Arnhem. Dat lukte, FC Utrecht zal zondag alsnog met een voorsprong van 3-1 aan de return beginnen tegen Vitesse.

De laatste drie keer dat Vitesse en FC Utrecht elkaar in Arnhem tegenkwamen, was het de Gelderse formatie die de zege veroverde. Dit seizoen werd het 2-1 in de Eredivisie. Vorig seizoen wonnen de Arnhemmers met 1-0. Eind 2019 werd het 2-1 voor de ploeg in Arnhem. Aan het begin van dat kalenderjaar won FC Utrecht voor de laatste keer in de Gelredome. Op 28 mei 2019 werd het 0-2 in Arnhem en ook dit was in het kader van de play-offs maar dan bedoeld voor de Europa League.

De ploeg die het in de twee wedstrijden het best heeft gedaan, gaat door naar de finale van de play-offs. De andere halve finale bestaat uit AZ Alkmaar en sc Heerenveen. Een van deze twee teams stromen zondag ook door naar de eindstrijd van de nacompetitie dat op 26 en 29 mei gehouden wordt.

Favorieten

FC Utrecht mag dan wel een voorsprong hebben geboekt in de heenwedstrijd, bij de online bookmakers is Vitesse favoriet. Dit heeft er merendeel mee te maken dat de Arnhemse ploeg thuis speelt en wordt aangemoedigd door heel veel Vitesse-fans.

Als we terugblikken naar de duels die beide teams in mei hebben gespeeld, dan zien we weinig verschil in het vormpeil van beide betaald voetbalclubs uit de Nederlandse Eredivisie. Vitesse haalde in de maand mei zeven punten binnen en FC Utrecht vijf. Bij de bookmakers is Vitesse dan ook licht in het voordeel.

Odds Vitesse Arnhem – FC Utrecht

Dan de bijbehorende quoteringen bij de wedstrijd Vitesse – Utrecht. De bookmakers hebben in het 1×2 spelsysteem de hoogste odds bij een gelijkspel staan. De TOTO keert tot maximaal x3.60 keer je inleg uit als Vitesse en FC Utrecht zondag aan elkaar gewaagd zullen zijn.

Bij een zege van de Domstedelingen staat een quotering voor je klaar die ook nog boven de drie keer je speelbedrag uitkomt. Wij vonden bij de TOTO een pre-odd van maximaal x3.05 keer je inleg.

Ga je wedden op een overwinning van Vitesse? Als dat  de winnende voorspelling is, dan keert deze Nederlandse bookmaker tot maximaal x2.25 keer het speelbedrag uit.

Wedden op Voetbal

Wedden op Voetbal is steeds populairder aan het worden. Dit komt vooral omdat sinds vorig jaar wedden op sport gemakkelijker is geworden in ons land. Er zijn dan ook veel bookmakers die hoge odds en bookmakersspecials aanbieden.

Wil je zeker weten dat je wedt bij een veilige bookmaker? Ga dan naar onze bookmakerspagina en daar vind je alle wedkantoren die betrouwbare en veilig zijn. Kijk voor meer informatie op Wedden op Sport en maak succesvolle deals.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.