Return halve finale EFL Cup: Arsenal - Liverpool

Aanstaande donderdag wordt de return in de halve finale van de EFL Cup gespeeld. Dit Engelse bekertoernooi heeft met Chelsea al één finalist. Arsenal of Liverpool kunnen donderdag de tweede finalist worden. In Liverpool werd het een 0-0 gelijkspel. Er is dus nog niets beslist. Welke ploeg wint de halve finale van de EFL Cup 2022? Vergelijk, zet en win bij Wedden op Sport!

Historie Arsenal – Liverpool

In het verleden zijn Arsenal en Liverpool elkaar heel wat keren tegen het lijf gelopen. De meeste recente wedstrijd is de EFL Cup wedstrijd van 13 januari 2022. Deze halve finale op het Anfield Stadion werd met 0-0 onbeslist. Beide ploeg waren aan elkaar gewaagd.

De laatste keer dat The Reds bij Arsenal op bezoek kwamen, was op 3 april vorig jaar. De ploeg van trainer Jurgen Klopp won die Premier League wedstrijd simpel met 0-3.  The Gunners wonnen de laatste keer van Liverpool in eigen huis op 15 juli 2020. Het werd toen 2-1 voor de ploeg in Londen.

Favorieten

Velen wijzen Liverpool aan als favoriet voor de finale tegen Chelsea. Ook de bookmakers houden daar rekening mee. Dat komt mede doordat Liverpool hoger staat in de Premier League dan Arsenal. The Reds staan tweede en The Gunners vijfde in de Engelse competitie. Het verschil is ook nog eens tien punten. Een ding om rekening mee te houden, is dat Liverpool op meer fronten actief is dat de ploeg uit Londen en dus is het winnen van de EFL Cup voor Arsenal wat meer een must.

Odds Arsenal – Liverpool

De bookmakers laten er geen gras over groeien en schalen de pre-odds hoog in voor de wedders op voetbal die in deze halve finale hun geluk willen beproeven. De hoogste pre-odd van deze halve eindstrijd wordt uitbetaald als het ook dit keer een gelijkspel wordt. De teams moeten verder spelen om een winnaar te krijgen, maar de bookmakers keren al x3.60 keer de inleg uit aan de wedders die dit vooraf hadden voorspeld.

In het 1×2 spelsysteem staat er met x3.40 keer je inleg nog een hoge pre-odd ingedeeld. Deze quotering keren de bookmakers uit als Arsenal doorgaat en het in de finale mag gaan opnemen tegen stadsgenoot Chelsea. Wint Liverpool en spelen The Reds de eindstrijd in het Wembley Stadion? Dan kun je maximaal x2.05 keer je inleg terugverdienen bij de bookies op Wedden op Sport.

Wedden op Voetbal

De EFL Cup is naast de FA Cup het belangrijkste bekertoernooi van Engeland. Voor de voetbalclubs is het winnen van de EFL Cup dus ook een serieuze prijs. Er wordt in Engeland, maar ook bij vele landen daarbuiten veel gewed op de wedstrijden in de EFL Cup of League Cup. Voor de bookmakers een goede reden om de quoteringen al in de pre-fase flink op te schroeven. Wil jij profiteren van de hoogste odds en de beste deals? Wed dan eens op de halve finale van de EFL Cup.

Arsenal en Liverpool spelen donderdag 20 januari om 20:45 uur in het Emirates Stadion te Londen. De winnaar gaat door naar de finale waar op 27 februari Chelsea wacht in het Wembley Stadion. Ga jij Wedden op Voetbal als The Gunners aftrappen tegen The Reds? Vergelijk bij ons de meest betrouwbare bookmakers, zet in en win!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.