Race naar winst met Max Verstappen tijdens Dutch GP Zandvoort 2023

Bij elke autosportliefhebber staat de datum van zondag 27 augustus al maanden met rood omcirkeld op de kalender. Op die dag wordt namelijk de race van de Dutch GP Zandvoort 2023 verreden. En dat moet natuurlijk een Max Verstappen feestje worden. Race zelf ook naar winst door een voorspelling door te geven via Wedden op Sport en pak de beste Formule 1 odds!

Historie

De Dutch GP Zandvoort 2023 was in de beginjaren van het WK Formule 1 een begrip, maar verdween van de agenda toen het circuit niet meer voldeed naar de normen. Daardoor was Niki Lauda als winnaar van de race in 1985 lange tijd de laatste coureur die zegevierde in de Zandvoortse duinen.

Een upgrade van het circuitpark zorgde ervoor dat in 2021 de race weer opgenomen werd in de F1 kalender. De successen van Max Verstappen hielpen daar natuurlijk ook bij. Inmiddels is het alweer de derde editie van de ‘vernieuwde’ Dutch GP Zandvoort’. De allereerste editie werd direct een Oranje feest, want Max Verstappen won in 2021. Ook vorig jaar was onze eigen Max de beste op het 4,259 kilometer lange circuitpark Zandvoort.

Favorieten Dutch GP Zandvoort 2023

Het behoeft nauwelijks toelichting, maar de online bookmakers hebben Max Verstappen uitgeroepen tot favoriet voor deze Grand Prix van Nederland. Verstappen ging de zomerstop in als leider in het WK, als winnaar van tien van twaalf verreden races en als regerend wereldkampioen. Bovendien rijdt Max dit weekend voor eigen publiek en dus zal de motivatie om te winnen nog hoger zijn dan normaal.

Wie maken er dan nog meer kans? Eigenlijk zeggen de wedkantoren dat er verder geen kanshebbers zijn, maar omdat er nou eenmaal ook een nummer twee, drie enzovoort moet zijn wordt Verstappen zijn teamgenoot Sergio Perez op een tweede plaats gezet. Vlak daarachter volgen Lewis Hamilton, Lando Norris en Charles Leclerc. Ook good-old Fernando Alonso staat bij de veel bookies hoog aangeschreven.

Odds Dutch GP Zandvoort 2023

De pre-race quoteringen voor de Dutch GP Zandvoort 2023 bevestigen het beeld dat Verstappen topfavoriet is. De maximale uitbetaling na winst van Verstappen staat momenteel op 1,30 keer het ingelegde speelbedrag. De winstkans ligt bij deze weddenschap zeer hoog, de winstbonus is daardoor wel wat lager dan bij de andere coureurs.

Sergio Perez is als nummer twee in de bookmakers ranking al maximaal 11,00 keer de inlegwaarde waard, terwijl voor winst van Hamilton, Leclerc en Norris de outright odds al stijgen naar 21,00 keer de waarde van de geplaatste weddenschap.

Uiteraard zijn er voor deze Dutch GP Zandvoort 2023 ook weer tal van Max Verstappen specials bij de bookmakers. Zo kan er gewed worden op de snelste pitstop. Is Verstappen als snelste de pitstraat in en uit én wint hij ook de race? Dan zorgt dat voor een maximale winstuitkering van 5,00 keer het inzetbedrag!

Wedden op Formule 1

De Formule 1 is de koningsklasse van de autosport. Sportwedders die zich de koning te rijk willen voelen kiezen dan ook in de meeste gevallen voor het Wedden op Formule 1 races. Dit seizoen scoren F1-punters vooral met weddenschappen op Grand Prix van Max Verstappen.

Ook tijdens deze Dutch Grand Prix Zandvoort 2023 zijn alle ogen weer gericht op onze landgenoot. Scoor op de topsnelheid hoge quoteringen en verdien aan een GP zege van Verstappen door voor de start van de race op zondag 27 augustus 15:00 uur een voorspelling te plaatsen bij één van legale, veilige Nederlandse bookmakers die je kunt bekijken en vergelijken op Wedden op Sport!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.