Raak met Wedden op Sports de BULLS-EYE tijdens het WK Darten 2019

De laatste twee weken van het jaar staan voor de sport- en dartsfans volledig in het teken van het PDC World Championship Darts in Alexandra Palace, Londen. Komende dagen worden de voorronden afgewerkt en daarna zullen de grote kanonnen zoals Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld en titelverdediger Rob Cross aan de okkie verschijnen. Bij Wedden op Sport kan jij alle matches voorspellen en een flinke kerstbonus bij elkaar werpen als je de juiste uitslag invult.

De favorieten

Hoewel de Engelsman Rob Cross titelverdediger is, blijft onze eigen Michael van Gerwen de topfavoriet voor de wereldtitel. De levende dartlegende uit Vlijmen bezit de eerste plaats op de wereldranglijst en is in Londen dan ook als eerste geplaatst. Cross is de nummer twee van de plaatsingslijst. Enfant terrible Peter Wright – met zijn kenmerkende gekleurde hanenkam – is de nummer drie. Hiermee hebben we ook direct de topfavorieten bij de bookmakers te pakken. Volgens de wedkantoren gaat MVG, Cross en Wright strijden om de eindoverwinning.

Outsiders

Verrassende namen in de Top-10 van de plaatsingslijst zijn Daryl Gurney (5e), Gerwyn Price (6e) en Mensur Suljović (7e). Zij worden door de bookies niet direct als bedreiging gezien voor de Top-3. Het gevaar komt van spelers buiten de Top-10. Te beginnen met Michael Smith, die nog net bij die beste tien gerangschikt staat (10e). Daarnaast de bekende namen waaronder Adrian Lewis (16e geplaatst) en toernooibeest Raymond van Barneveld (17e). Ook Dave Crisnall (12e) is een naam om rekening mee te houden. Good-old Mervyn King komt nog terug als negentiende op de plaatsingslijst.

De Nederlanders

Naast Mighty Mike en Barney zijn er nog een drietal Nederlandse spelers geplaatst tijdens dit WK Darts. Jelle Klaasen staat het hoogst geklasseerd: 24ste. Jermaine Wattimena staat vijf plekken lager: 29e. En één plaatsje daarachter (30e) staat Benito van der Pas. Allen zijn vrij van de voorronden en spelen daarom pas volgende week hun eerste dartpot.

Preliminary Round odds

Het toernooi begint echter op de 13e al en de aftrap is ook een Nederlandse feestje, want er doen maar liefst acht landgenoten mee in de eerste dagen van het PDC WK. De bekendste namen in de zogeheten ‘Preliminary Round’ zijn Vincent van der Voort, Jan Dekker en Jeffrey de Graaf. Die laatste speelt op de laatste voorronde dag (19 december) tegen Noel Malicdem. Volgens de bookmakers is De Graaf de grote favoriet om tot het hoofdtoernooi door te dringen. Mensen die op een zege van De Graaf spelen ontvangen x1,29 keer hun inleg terug. Wint Malicdem? Dan ontvangen spelers die op hem hebben ingezet x3,60 het ingelegde speelbedrag.

Een gokje op een Vincent van der Voort – de darter wiens liedje bekender is dan zijn spel – zorgt voor dezelfde pre-wedstrijdquoteringen. Ook Van der Voort (x1,29) wordt dus naar voren geschoven als favoriet in zijn partij tegen Lourence Ilagan (x3,60).

Vanaf 20 december worden de eerste ronde partijen afgewerkt in Alexandra Palace. En dan lopen de odds nog hoger op. Hou deze website in de gaten voor de actuele odds tijdens het gehele PDC WK Darts 2019!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.