PSV treft Benfica in laatste voorronde UEFA Champions League

Er staat voor PSV Eindhoven een belangrijke taak op de agenda. Er moet dinsdagavond gewonnen worden van SL Benfica in de laatste voorronde van de Champions League. Als het team uit Eindhoven in Lissabon een goed resultaat boekt, kan PSV de klus in thuis afmaken. Als PSV de Portugese ploeg verslaat, gaat het de koker in voor de loting van de groepsfase. Denk jij dat het zover komt de PSV of gaat Benfica door? Bij Wedden Op Sport vind je de hoogste odds voor deze Champions League play-off wedstrijd. 

Historie SL Benfica – PSV Eindhoven

Het is al even geleden dat de online bookmakers quoteringen moesten invullen voor een wedstrijd van Benfica – PSV. De laatste keer was zelfs een oefenduel in 2012. De Eindhovense ploeg won die wedstrijd toen met 3-1. In 2011  speelden de ploegen de kwartfinale van de Europa League tegen elkaar. PSV werd in die ronde uitgeschakeld door de Portugese ploeg. Benfica won in Lissabon met 4-1 van de Eindhovense formatie. In Brabantse Philips Stadion werd het een gelijkspel 2-2, maar daarmee haalde PSV de halve finale niet.

PSV heeft al twee van de vier voorronden overleeft en wist van ploegen te winnen als Galatasaray en FC Midtjylland. Benfica stroomde een voorronde later dan PSV in en moest het toen opnemen tegen Spartak Moskou. Het lukte de Portugese ploeg om de Russische club te overmeesteren en mag het zich nu paraat gaan maken voor het duel tegen PSV.

Favoriet Benfica – PSV

Ondanks de goede resultaten in de vorige voorrondes is PSV geen favoriet in de wedstrijd tegen Benfica. De online bookmakers verwachten dat dit de sterkste tegenstander is voor PSV in de voorrondes. Dat zou ook niet gek zijn, want Benfica is niet voor niets zover gekomen. Al wisten de Eindhovenaren in de voorrondes al tien keer te scoren en Benfica die cijfers nog niet heeft geboekt.

Bij de Nederlandse bookmakers die wedden op Champions League voetbal aanbieden zijn de quoteringen voor winst van Benfica of PSV gelijkwaardig ingedeeld. De hoogste pre-odds keren de online wedkantoren uit als het een gelijkspel wordt in Estádio da Luz te Lissabon.

Odds

Het 1×2 spelsysteem van de bookmakers is razend populair onder de voetbalpunters die graag in de pre-fase een voorspelling doen op de diverse voetbalweddenstrijden. De hoogste quotering voor deze uitwedstrijd van PSV bij Benfica staat op x3.40 keer je inleg ingedeeld en wordt uitgekeerd als het een gelijkspel wordt in Lissabon.

Gok jij op een zege van PSV? Dan keren bookies met x3.15 keer de inleg nog een zeer fraaie pre-odd uit. Een overwinning van Benfica zal voor PSV werk aan de winkel betekenen, maar jij kunt flink scoren bij de bookmakers die gemiddeld x2.13 keer je inleg uitkeren als de Portugese ploeg wint.

Wedden op Voetbal

Ben jij ook van plan om te gaan Wedden op Voetbal en wil je spelen op de uitwedstrijd van PSV? Wees er dan tijdig bij als je speelt via het 1×2 spelsysteem. Zodra de bal dinsdag om 21:00 uur rolt in Estádio da Luz te Lissabon is alleen live Betting nog mogelijk. Ook via deze speloptie kan jij torenhoge beloningen scoren bij de juiste weddenschap. Speel altijd verantwoord en kies voor veilige bookmakers die je kunt vinden bij Wedden op Sport. Wij wensen je alvast veel plezier bij de heenwedstrijd SL Benfica – PSV!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.