Voorspel Eredivisie duel PSV - sc Heerenveen

PSV speelt komende donderdag een thuiswedstrijd in de Nederlandse Eredivisie. Dit om de Eindhovenaren een optimale voorbereiding te gunnen op het UEFA Champions League duel. Is sc Heerenveen een tussendoortje voor de koploper of gaan de Friezen het PSV nog lastig maken? Voorspel PSV – sc Heerenveen via Wedden op Sport en speel mee!

Historie PSV – sc Heerenveen

Als we de Head to Head statistieken bekijken dan kunnen we gerust concluderen dat PSV de laatste jaren vaak grote problemen heeft met sc Heerenveen. In de afgelopen vijf onderlinge duels werd er twee keer een zege geboekt door PSV. De overige drie onderlinge confrontaties eindigden in een gelijkspel.

Afgelopen seizoen won PSV uit in het Abe Lenstra stadion met 0-1. De thuiswedstrijd in het Philips Stadion werd een doelpuntenfestijn. Er kwam uiteindelijk geen winnaar want de zes treffers werden eerlijk verdeeld en de punten dus ook. Eindstand: 3-3.

Favoriet bij PSV – sc Heerenveen

Volgens de online bookmakers gaat PSV dit keer wél simpel winnen. Zij verwachten donderdagavond een driepunter voor de Eindhovenaren die daarin weinig tegenstand hoeven te verwachten van de gasten uit Friesland.

Mocht sc Heerenveen toch een resultaat halen bij de huidige competitieleider, dan zorgt dat in de pre-wedstrijd quoteringen direct voor hoge odds! Bij een gelijkspel kan er al flink gescoord worden, maar een overwinning van de Friezen op PSV is helemaal goud waard!

Odds

Hoe zien de odds er in het reguliere 1×2 spelsysteem er dan uit? Winst van PSV heeft de hoogste winstkans en komt daardoor dus uit op een lage quotering die kan oplopen naar een maximum van 1,20 keer het ingelegde speelbedrag.

Wint PSV na alle recente successen is een keertje niet en nemen de Friezen één punt mee naar Heerenveen? Dan is het feest voor de VoetbalGokkers die op een gelijkspel speelden. Hun maximale beloning loopt dat fors op! Bij de betere Sportsbooks die in Nederland legaal actief zijn op het gebied van online voetbalweddenschappen levert een puntendeling tot 8,00 keer de inleg op.

Voor wie dacht dat we de hoogste odds al gehad hebben? Nee hoor, absoluut niet! Deze vinden we namelijk terug bij een overwinning van sc Heerenveen. Het zou een enorme stunt zijn als nummer zeven Heerenveen in Eindhoven wint en daarom lopen de odds in de pre-wedstrijd fase gemakkelijk op. De maximale quotering bij de Nederlandse bookmakers staan momenteel op 15,00 de inlegwaarde!

Wedden op Voetbal

Het duel PSV – sc Heerenveen is een wedstrijd uit speelronde vijftien van het voetbalseizoen 2023 – 2024. Dat betekent dat we bijna op de helft zijn. PSV is na de zege op Feyenoord al zeker van het winterkampioenschap, maar daar zal het komende donderdag niet om draaien. Winst op Heerenveen is gezien de huidige vorm een must voor PSV. Kan sc Heerenveen profiteren van die druk?

Zet je voorspelling online bij één van top bookmakers van Nederland door de actuele deals te vergelijken op de Wedden op Sport bookmakerspagina en scoor de hoogste odds bij het Wedden op Voetbal! Ben jij straks de grote winnaar van PSV – sc Heerenveen? Speel mee en zet in voor de aftrap op donderdag 7 december, 18:45 uur.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.