Eredivisie speelronde 22 start met PSV - Heracles

Koploper PSV speelt komende vrijdag thuis tegen Heracles uit Almelo. Beide ploegen treffen elkaar in het Philips Stadion. Het is de 22e speelronde van het Eredivisie seizoen 2023 – 2024. PSV lijkt daarin hard op weg naar de titel, terwijl Heracles moet oppassen niet in degradatienood te komen. Speel mee met PSV – Heracles en pak de beste odds door de bookmakers te vergelijken via Wedden op Sport.nl!

Historie

In de voorgaande vijf onderlinge duels zagen we dat PSV vier keer als winnaar uit de bus kwam. Ook dit seizoen wist PSV in Almelo al drie punten te scoren. Er werd op 4 november 2023 maar liefst zes keer gescoord door de Brabantse topclub. Omdat Heracles niet tot scoren kwam eindigde dat duel in 0-6.

Tijdens de winterstop spraken beide clubs met elkaar af om een oefenwedstrijd te spelen. Heracles liet toen zien dat het zeker niet kansloos hoeft te wezen tegen PSV. Het vriendschappelijke duel van 7 januari 2024 eindigde namelijk in 1-1.

Favoriet bij PSV – Heracles

De bookmakers zijn door die uitslag niet aan het twijfelen geslagen. PSV is voor hen de overduidelijke favoriet bij het competitieduel PSV – Heracles. Dat betekent ook dat de odds bij puntverlies van de Eindhovenaren naar hoge hoogten kunnen stijgen.

Een winnende weddenschap op winst voor PSV zal dan weer tegen lagere quoteringen worden geplaatst, maar als de bookmakers gelijk hebben dan pak je daar wel de hoogste winstkans. Een kleine winst, maar wel eentje met relatief veel zekerheid.

Odds PSV – Heracles

Het is de vraag of je kiest voor zekerheid of voor de mogelijkheid tot het scoren van top quoteringen en hoge winstbonussen. Dat laatste kan met zekerheid behaald worden als Heracles Almelo in Eindhoven weet te winnen. De maximale odds staan op dit moment op 29,00 de inleg!

Het wedbedrag dat wordt ingezet op een gelijkspel zal ook flink veel meer waard worden als PSV – Heracles onbeslist eindigt. Een puntendeling in Eindhoven levert bij de betere online bookmakers tot wel 12,00 het ingelegde bedrag dat via het 1X2 spelsysteem is ingebracht op.

Gaat PSV weer een overwinning bijschrijven in dit toch al bijzonder succesvolle seizoen? Dan ligt er voor Voetbalgokkers die op PSV hun geld zetten een maximale bookmakersbonus van 1,09 keer het ingezette wedbedrag klaar.

Wedden op Voetbal

Online Wedden op Voetbal maakt het volgen van wedstrijden nog spannender. Nederlandse Voetbalgokkers die dit doen kiezen daarbij in de regel voor wedstrijden uit de Eredivisie. PSV – Heracles is een competitieduel uit speelronde 22 waarop nu al kan worden ingezet.

De aftrap zal plaatsvinden op vrijdag 16 februari in het Philips Stadion te Eindhoven. Het eerste fluitsignaal zal klinken om 20:00 uur. En dat is ook het moment waarop de pre-wedstrijd deals gesloten worden en het live gokken begint. De beste odds scoren in de pre-wedstrijd fase of live? Check dan voor of tijdens PSV – Heracles de bookmakersdeals via Wedden op Sport.nl!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.