Eredivisie topper PSV - Feyenoord populair bij bookmakers

Speelronde 24 zal achteraf misschien wel de beslissende speelronde van dit Eredivisie seizoen kunnen zijn. Koploper PSV ontvangt in het eigen Philips Stadion eerste achtervolger en regerend landskampioen Feyenoord. Als PSV wint, lijkt de titelrace gelopen. Pakt Feyenoord in het hol van de leeuw drie punten, dan wordt het misschien toch nog spannend dit seizoen! Speel mee en zet in op PSV – Feyenoord via Wedden op Sport.nl!

Historie

De wedstrijden tussen PSV en Feyenoord zijn bijna altijd legendarisch. De 10-0 overwinning van PSV op 24 oktober 2010 zal voor altijd in de boeken blijven staan als één van de meest bijzondere edities. Afgelopen seizoen eindigde PSV – Feyenoord in 4-3, ook al een hele speciale wedstrijd!

Er werden tot nu toe in totaal maar liefst 175 wedstrijden gespeeld tussen PSV en Feyenoord. PSV won er daarvan 61 en Feyenoord kwam 69 als winnaar uit de bus. In 25 procent van de gevallen werd er afgefloten terwijl beide ploegen gelijkstonden. In totaal betekent dat er 45 keer gelijk is gespeeld bij wedstrijden tussen PSV en Feyenoord.

Favoriet

PSV is koploper in de Eredivisie en nog altijd ongeslagen in de hoogste Nederlandse voetbalklasse. De Eindhovenaren speelde in de eerste 23 speelronden twee keer gelijk (Utrecht en Ajax) en wonnen alle overige Eredivisie duels waarin ze in actie kwamen.

Eerder dit seizoen wist PSV in Rotterdam met 1-2 te winnen. Op 24 januari 2024 ging PSV echter alsnog onderuit in De Kuip doordat Feyenoord de kwartfinale in het KNVB bekertoernooi met 1-0 wist te winnen van de Eindhovense bezoekers.

Odds PSV – Feyenoord

De online bookmakers zetten hoog in bij deze competitie topper! Als PSV wint, dan wordt er meer dan het dubbele van de inlegwaarde uitgekeerd. De maximale 1×2 odds bij de betere Nederlandse wedkantoren staan in de pre-wedstrijd fase op 2,04 keer de wedwaarde.

Bij een overwinning van de Rotterdammers kunnen we gerust spreken van een sensatie. De bijbehorende quoteringen zijn eveneens sensationeel met een maximale hoogte van 3,55 keer het ingelegde speelbedrag.

Toch is dit nog niet de hoogste quotering. De beste odds hebben de bookmakers namelijk bewaard voor een gelijkspel. Als er in Eindhoven zondagmiddag geen middag komt, dan zijn de online Voetbalgokkers die hierop speelden de enige die juichen. Zij weten dat ze dan voor het pre-wedstrijd voorspelling via het 1X2 spelsysteem tot maximaal x4,00 de wedwaarde ontvangen!

Wedden op Voetbal

Het online Wedden op Voetbal is erg populair en we zien dat bij deze topper tussen de nummers één en twee het aantal voorspellingen nog hoger ligt dan gemiddeld. Dat betekent dat veel mensen winstkansen zien en dat de bookmakers met de vele inlegbedragen ook iets verder durven te gaan in hun beloningen.

Ook meespelen met PSV – Feyenoord en het volgen van deze topper nog spannender maken? Vergelijk dan de pre-wedstrijd odds via de Wedden op Sport.nl bookmakerspagina. Zet in en win bij het Wedden op Voetbal bij de kraker tussen de topclub uit Eindhoven en de trots uit Rotterdam-Zuid!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.