PSV Eindhoven speelt tegen FC Midtjylland derde voorronde Champions League

Aanstaande dinsdag begint PSV Eindhoven aan de derde voorronde van de Champions League. De Eindhovenaren beginnen er in eigen Philips Stadion tegen FC Midtjylland aan en volgende week volgt de return in het Deense Herning. Denk jij dat PSV wint en met een goed resultaat de terugwedstrijd ingaat? Speel mee via Wedden op Sport en scoor de hoogste odds bij PSV – Midtjylland. 

Historie PSV – Midtjylland

PSV heeft nog niet eerder tegen Midtjylland gespeeld. Er wordt dinsdag dus een nieuw hoofdstuk geschreven in de clubgeschiedenis. PSV Eindhoven liet een zeer sterke indruk achter in de vorige voorronde van de Champions League. Het Turkse Galatasaray werd in Eindhoven met 5-1 verslagen. De ploeg van trainer Roger Schmidt wist bovendien ook nog de uitwedstrijd te winnen: 1-2.

FC Midtjylland wist deze halve eindstrijd te behalen door Celtic FC uit te schakelen. Tegen de Schotse ploeg moest Midtjylland tot het uiterste gaan om de winst te pakken. Het heenduel eindigde in 1-1 en Midtjylland wist in haar thuiswedstrijd ook niet verder dan 1-1 te komen. Een verlenging was nodig om een winnaar aan te wijzen. Dat werd FC Midtjylland dat dankzij die zege dinsdag naar Eindhoven mag afreizen.

Favoriet

Volgens de goksites is PSV favoriet als er dinsdag in Eindhoven bij PSV – Midtjylland wordt afgetrapt. PSV heeft een rijke geschiedenis en kan in deze heenwedstrijd natuurlijk ook profiteren van het thuisvoordeel. Maar ook de recente uitslagen geven de bookies het vertrouwen in de formatie van trainer Roger Schmidt.

PSV won al drie wedstrijden op rij: twee keer winst op Galatasaray en 1-0 winst op PAOK Saloniki in bet laatste oefenduel voor het begin van dit nieuwe voetbalseizoen. Midtjylland daarentegen begon het seizoen stroef. Tegen Celtic moest het diep gaan om te winnen en ook in de Deense competitie verloopt het moeizaam. Het eerste duel werd verloren van Odense BK: 1-2. De twee daaropvolgende competitieduels werden wel gewonnen. Respectievelijk Aalborg BK en Viborg FF werden aan de zegekar geknoopt.

Odds PSV – Midtjylland

Bij de online bookmakers wordt het meeste uitbetaald als FC Midtjylland wint in Eindhoven. De maximale bonussen kunnen in het 1×2 spelsysteem zelfs oplopen naar x7,60 keer het ingelegde speelbedrag.

Een gelijkspel zorgt bij de beste bookmakerskantoren ook voor een fraaie winstbonus. De maximale uitkering bij een winnende weddenschap op een puntendeling bij PSV – Midtjylland staat daar op x4,85.

Verwacht jij dat PSV komende dinsdag een voorschot neemt op de volgende voorronde in de Champions League? Zet dan in op een Eindhovense zege en pak een bookmakers bonus van maximaal x1,40 keer het ingelegde speelbedrag!

Wedden op de Champions League

Bij het online Wedden op Voetbal kiezen veel voetbalwedders ervoor om in te zetten op Champions League wedstrijden. Nu PSV zich via de voorronde probeert te plaatsen voor de groepsfase van dit toernooi krijgen punters de kans om nu al te scoren met een winnende voorspelling op een Nederlandse club in de Champions League.

Speel bewust en verantwoord door onze voorbeschouwingen te lezen, de kennisartikelen te checken en door onnodige risico’s te vermijden. Zo wordt het volgen van voetbalwedstrijden van PSV en in de Champions League nog spannender! Behoor jij straks tot de winnaars bij PSV – Midtjylland? Zet dan nu in en win bij Wedden op Sport!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.