Odds UEFA Champions League kraker PSV - Arsenal

PSV sluit op dinsdag 12 december de groepsfase in de UEFA Champions League af met een thuiswedstrijd tegen het sterke Arsenal. De Engelse Premier League formatie is net als PSV al zeker van overwintering in het miljardenbal. Dinsdag staat er dus alleen nog de punten, de eer en het geld op het spel. Ook meespelen voor de poen? Voorspel dan PSV – Arsenal via Wedden op Sport.nl!

Historie

Het is voor het tweede seizoen op rij dat PSV en Arsenal op Europees vlak de degens met elkaar kruisen. Vorig seizoen kwamen de Eredivisieclub en de Premier League formatie uit Londen elkaar al tegen in de UEFA Europa League. Dit seizoen is de UEFA Champions League het podium.

PSV reisde in speelronde één van dit Champions League seizoen af naar de Britse hoofdstad en trof in het Emirates Stadium een sterk spelend Arsenal. PSV deed wat het kon, maar werd op alle fronten afgetroefd hetgeen een logische 4-0 eindstand opleverde.

Favoriet bij PSV – Arsenal

Wie aan de online bookmakers vraagt welke club dinsdagavond favoriet is, zal verschillende antwoorden kunnen krijgen. Toch kiezen de meeste Sportsbooks in Nederland ervoor om PSV als favoriet aan te merken. Reden hiervoor is dat uitstekende vorm van de Eindhovenaren die in Nederland al vijftien competitiewedstrijden op rij ongeslagen zijn. Als we de duels van vorig seizoen meerekenen zelfs meer dan 20!

Arsenal is momenteel koploper in de Engelse Premier League en is dus steken The Gunners ook in bloedvorm. Omdat Arsenal al geplaatst is en zeker is van groepswinst is de verwachting dat de Engelse club in Eindhoven niet meer haar sterkste opstelling zal aantreden. Dit gegeven heeft ook bijgedragen aan de beslissing van de goksites om te kiezen voor PSV als grootste kanshebber om te winnen.

Odds PSV – Arsenal

Al die statistieken en verwachtingen zorgen ervoor dat de pre-wedstrijd quoteringen in het 1×2 spelsysteem altijd hoge beloningen opleveren. Zelfs bij winst van favoriet PSV verdubbelen Voetbalgokkers hun inleg! De maximale quoteringen in de pre-wedstrijd fase staan op 2,48 keer de wedwaarde.

Bij winst van Arsenal ligt de vergoeding richting punters met een correcte voorspelling op deze uitslag nog hoger. De top bookmakers in Nederland betalen dan tot maximaal 2,75 keer het ingelegde speelbedrag uit.

Een gelijkspel levert de hoogste quotering bij dit UEFA Champions League duel op. Komt er in deze zesde en laatste speelronde van de groepsfase geen winnaar op het veld, dan zijn de online voetbalgokkers de echte winnaars. Zij ontvangen tot maximaal x3,90 keer het inlegbedrag op hun rekening of gameaccount.

Wedden op Voetbal

Online meespelen met PSV – Arsenal? Daarvoor hoef je geen FIFA aan te schaffen! Plaats simpelweg een voorspelling via één van de veilige, Nederlandse bookmakers en maak kans op fraaie winstbonussen. Een overzicht van de legale wedkantoren die voetbalweddenschappen mogen aanbieden in ons land vind je terug op de Wedden op Sport website onder het tabblad bookmakers.

De pre-wedstrijd quoteringen blijven actief tot aan de aftrap in Eindhoven. Deze zal om 18:45 uur plaatsvinden in het Philips Stadion. Zodra de wedstrijd begonnen is activeren de bookies het speltype live gokken op voetbal. Daarbij kan je tijdens PSV – Arsenal real-time Wedden op Voetbal!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.