Premier League welke ploeg wint slotduel 2021: Leicester City - Liverpool

In de Premier League wordt tussen kerst en nieuwjaar volop gestreden voor elke punt die er nog te halen valt. Voor Leicester City en Liverpool is dinsdag de laatste wedstrijd van het jaar. Het duel wordt in het King Power Stadion te Leicester gespeeld. Welke ploeg wint dit slotduel van Leicester City – Liverpool voor 2021? Voorspel en win bij de bookmakers op Wedden op Sport!

Historie Leicester City – Liverpool

Liverpool doet het dit seizoen in de Premier League beter dan Leicester City. De ploeg uit Liverpool concurreert in de top van de Engelse competitie met Manchester City en Chelsea. Daarnaast overwinteren The Reds in de Champions League en treffen midden februari Inter in Milaan aan in de knock-outfase.

Leicester City heeft het dit seizoen moeilijker dan vorig jaar. De ploeg van trainer Brendon Rogers bevindt zich in de middenmoot en heeft elke punt hard nodig om volgend seizoen kans te maken Europees voetbal te mogen spelen. Dit seizoen hebben The Foxes het niet gered om in de Europa League te overwinteren. Leicester werd derde in de poule en speelt play-offs voor de Europa Conference League.

Favorieten

Liverpool is vaak heer en meester als het in het King Power Stadion tegen Leicester City aantreedt. In de laatste ontmoeting met The Foxes in de Premier League verliep dat net even anders. Leicester bleek de sterkste van de twee te zijn en won in eigen stadion met 3-1 van The Reds. Gezien de stand op de huidige ranglijst van de Engelse competitie wordt Liverpool als favoriet van dit duel aangewezen. Je kunt de hoogste pre-odds dan ook verwachten bij een zege van Leicester City.

Odds Leicester City – Liverpool

Zoals we al verklapt hebben, staan de hoogste pre-odds van dit duel ingedeeld bij een overwinning van Leicester City. De bookmakers hebben een bonus van x5.10 keer je inleg voor je in petto als The Foxes de bezoekers over de knie weet te krijgen in het King Power Stadion.

In het 1×2 spelsysteem van de online bookmakers staat een gelijkspel op x4.20 keer je inleg ingevuld. Een overwinning van Liverpool is goed voor een quotering van x1.55 keer je speelbedrag.

Naast het reguliere 1×2 spelsysteem kun je in de pre-fase op nog meer manieren een leuke bonus scoren. Vergelijk de bookmakers op Wedden op Sport en zet in als jij zeker bent van hetgeen jij wilt invullen op het wedstrijdformulier van de bookmakers.

Wedden op Voetbal

Wedden op Voetbal tussen kerst en oud & nieuw wordt dit jaar nog meer gedaan nu heel Nederland weer in lockdown is. Gelukkig hebben we online niets te maken met de maatregelen van de overheid en kunnen we doen wat we willen. Voetbal wedden is dan een leuke, vermakelijke optie om je kerstvakantie goed door te komen. De online bookmakers hebben rond de feestdagen aanbiedingen en specials waar je een flinke bonus uit kunt halen als jij weet wat het duel Leicester City – Liverpool wordt.

De laatste wedstrijd die Leicester City en Liverpool dit jaar spelen wordt op dinsdag 28 december om 21:00 uur gespeeld. Het duel vindt plaats in het King Power Stadion te Leicester. Zorg dat je op tijd je voorspellingen hebt ingevuld bij de online bookmakers . Zo ben jij er helemaal klaar voor als de ploegen om de laatste drie punten van dit oude jaar strijden. Wedden op Sport ziet graag je voorspellingen tegemoet en wenst je alvast een sportief 2022!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.