Premier League weekendkraker Manchester City - Manchester United

In de Premier League kunnen we dit weekend uitkijken naar  de stadsderby Manchester City – Manchester United. Beide ploegen uit Manchester staan in de top vier van de Engelse competitie. Het Etihad Stadion is het decor van de Manchesterderby. De bookmakers hebben pre-odds voor iedereen die mee wil spelen klaar staan. Zoek via Wedden op Sport.nl de beste deal en scoor bij deze stadsderby uit de Engelse Premier League.

Historie Manchester City – Manchester United

In het verleden zijn de ploegen elkaar heel wat keren tegen het lijf gelopen. Terugblikkend op de laatste keren dat de ploegen tegen elkaar speelden, dan zien we dat The Cityzens de laatste tijd thuis niet heeft gewonnen van United. De laatste keer dat City thuis won, was in 2018. Het werd toen 3-1 voor City, maar dat is inmiddels al wel bijna vier jaar geleden.

De laatste keer dat United in de Premier League kwam winnen op bezoek in het Etihad Stadion was eind 2019. The Red Devils versloegen The Cityzens met 0-1. De laatste keer bleef het een saaie 0-0 in de Manchesterderby.

Favorieten

In de Engelse Premier League staat Manchester City met 66 punten op de eerste plek en wordt daardoor ook als favoriet van dit duel bestempeld. Manchester United is de nummer vier op de huidige ranglijst en heeft maar 47 punten. De ruim negentien punten minder dan The Cityzens wegen zwaar bij de online bookmakers.

Er worden dan ook torenhoge bookmakersbonussen uitgekeerd als Manchester United zondag, against all odds, toch de eindwinnaar wordt van de onderonsje tussen beide voetbalgrootmachten uit Manchester.

Odds Manchester City – Manchester United

Wil je online wedden op de Manchesterderby dan zit je goed bij de bookmakers op Wedden op Sport. In het 1×2 spelsysteem staan de pre-odds al zeer hoog ingeschaald. Bij e overwinning van Manchester United zijn de bookies bereid een torenhoge odd van maximaal x7,50 keer de inleg te hanteren.

Gaan de ploegen uit Manchester de punten delen, dan wordt er een odd van x4,75 keer het gekozen speelbedrag uitgekeerd aan alle voetbalwedders die die vooraf hadden ingevuld bij hun bookmaker.

Een correcte voorspelling op een zege van Manchester City staat op maximaal x1,40 keer de inleg ingedeeld. Check ook eens de odds bij het live wedden. Die quoteringen worden bekend zodra de bal rolt in het Etihad Stadion. Met live wedden kun je hoge bookmakersuitkeringen scoren door tijdens deze stadsderby de juiste voorspelling te droppen.

Wedden op Voetbal

Wedden op de Engelse Premier League is een grote uitdaging. Het is een van de sterkste competities in Europa waarin wekelijks veel mooie duels gepland staan. Wil jij de uitdaging eens aangaan en kijken of jij een Premier League duel goed kunt voorspellen? Neem dan eens een online bezoekje bij de bookmakers op Wedden op Sport. Bij deze bookies kun je veilig wedden op voetbal en wordt je snel uitbetaald als jouw voorspellingen zijn uitgekomen.

Goed om te weten als je wilt wedden op de stadsderby van Manchester is wanneer het duel wordt gespeeld. Op zondag 6 maart om 17:30 uur spelen de Manchester-ploegen tegen elkaar voor die felbegeerde punten in de Premier League. Ga naar de bookmakerspagina van Wedden op Sport en maak vandaag al een deal met jouw favoriete bookmaker.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.