Pre-odds voor competitieduel Feyenoord - Vitesse

Feyenoord hervat de Eredivisie dit weekend met een thuisduel tegen Vitesse. De Rotterdammers hadden net als de andere club een weekje rust omdat het Nederlands elftal EK kwalificatiewedstrijden moest spelen. Nu is focus weer volledig op de competitie en ontvangt Feyenoord komende zaterdag Vitesse. Wie wint het Eredivisieduel Feyenoord – Vitesse in de Rotterdamse Kuip? Speel mee via Wedden op Sport en scoor de beste pre-wedstrijd odds bij dit competitieduel! 

Historie Feyenoord – Vitesse

Beide Eredivisieclubs hebben elkaar in de afgelopen jaren telkens getroffen in de Nederlandse competitie en het bekertoernooi. In de afgelopen vijf duels waarin beide clubs tegenover elkaar stonden, viel er drie keer een overwinning voor Vitesse te noteren en slechts eentje voor Feyenoord. Er werd ook eenmaal gelijkgespeeld.

Afgelopen seizoen pakte Feyenoord in Arnhem drie punten door met 2-5 te winnen in de Gelredome. In Rotterdam-Zuid ging het echter kopje onder. Vitesse won die wedstrijd met 0-1 nadat Feyenoord de landstitel al had veroverd.

Favoriet

De online bookmakers weten dat Feyenoord vorig seizoen thuis verloor van Vitesse, maar toen waren de Rotterdammers al kampioen. Dit seizoen draait Feyenoord na een zwakke start weer op volle toeren. Vitesse daarentegen worstelt nog steeds met de vorm en wisselt goede wedstrijden met minder goede duels af.

Feyenoord is hierdoor favoriet bij alle bookmakerskantoren die in Nederland online voetbalweddenschappen mogen aanbieden. De bookmakers zetten Vitesse neer als underdog en dat is gezien hun elfde positie op de ranglijst ook begrijpelijk. Feyenoord is namelijk vierde op dit moment.

Odds Feyenoord – Vitesse

En dan de quoteringen voor deze thuiswedstrijd van Feyenoord. In het 1×2 spelsysteem staan de quoteringen bij een zege van Vitesse het hoogst ingedeeld bij dit duel in De Kuip. Mocht Vitesse met drie punten terug naar Arnhem reizen, dan keren de Nederlandse bookmakers op tot maximaal 13.00 keer de inleg uit.

Gaan de teams de punten met elkaar delen, dan keren de topbookmakers tot 8.00 keer het speelbedrag uit. Ook dat is een torenhoge odd bij dit Eredivisie duel.

Wint Feyenoord voor eigen publiek van Vitesse? Dan schrijven zij weer drie punten bij en kunnen voetbalgokkers mooie odds scoren. De betere bookmakers keren tot 1.17 keer het speelbedrag uit.

Wedden op Voetbal

Online Wedden op Voetbal is een leuke manier om het volgen van Eredivisie wedstrijden nog spannender te maken. Maar doe het dan wel verstandig en kies voor betrouwbare bookmakers die veilig en legaal zijn. Wedden op Sport heeft de beste Nederlandse Sportsbooks met een KSA licentie voor je op een rij gezet. Zo kan je direct zien bij welke betrouwbare aanbieder je verantwoord kunt inzetten en tegen welke odds dat is.

Feyenoord – Vitesse Arnhem wordt op zaterdag 21 oktober gespeeld in de Rotterdamse Kuip. De aftrap is om 21:00 uur. Tot dat moment is voorspellen via de pre-wedstrijd spelopties mogelijk. Bekijk welke opties er zijn of scoor bij het live gokken op voetbalwedstrijden in de Eredivisie door tijdens de wedstrijd je weddenschap te plaatsen.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.