Pre-odds EK kwalificatie wedstrijd Spanje - Noorwegen

Op zaterdag 25 maart wordt in het Spaanse Málaga de EK kwalificatie wedstrijd Spanje – Noorwegen gespeeld. Het Noorse elftal komt zonder de geblesseerde sterspeler Erling Haaland af naar de Spaanse stad. Gaan de Spanjaarden deze eerste speelronde in Groep A winnen? Of wordt dit duel een prooi voor de Noorse voetballers? Ontdek de beste pre-odds bij de EK kwalificatie wedstrijd Spanje – Noorwegen op Wedden op Sport

Historie Spanje – Noorwegen

Spanje en Noorwegen troffen elkaar vier jaar geleden ook al in de poulefase van de EK kwalificaties. De Spanjaarden waren toen in eigen land iets te sterk voor de Noren. De heenwedstrijd werd met 2-1 gewonnen door Spanje. In Noorwegen werden de punten gedeeld. Spanje werd eerste in de poulefase. Het Noorse elftal wist zich niet te kwalificeren.

In 2003 speelden de teams ook tegen elkaar in de EK kwalificatie campagne. Het Spaanse elftal wist toen de heen- en terugwedstrijd te winnen. In Estadio de Mestalla te Valencia werd het toen 2-1. In het Ulleval Stadion te Oslo was het Spaanse elftal met een 0-3 zege weer te sterk voor de Scandinavische ploeg.

Favorieten

Bij de Nederlandse bookmakers wordt Spanje als favoriet van dit duel aangewezen. De hoogste quoteringen vind je dus bij een zege van de Noren.

Het Spaanse elftal treedt zaterdag tegen de Noren aan met een nieuwe bondscoach. Luis Enrique legde het bijltje neer na het WK vorig jaar in Qatar. Spanje werd op dit wereldtoernooi verslagen door Marokko al in de achtste finale. Luis de La Fuente is de nieuwe bondscoach van La Selección.

Het Noorse elftal begint de EK kwalificaties zonder sterspeler Erving Haaland. De aanvaller raakte deze week bij zijn club Manchester City geblesseerd aan zijn lies. Bondscoach Stale Solbakken moet snel op zoek naar een vervanger voor Haaland.

Odds Spanje – Noorwegen

De bookmakers schalen de pre-odds in het 1×2 spelsysteem het hoogste in bij een zege van Noorwegen. Mocht het Noorse elftal van bondscoach Solbakken van Spanje winnen, dan keren de Nederlandse bookmakers Bet365, Unibet.nl en Noorwegen tot maximaal 9.50 keer het speelbedrag uit.

Wordt het een puntendeling in deze eerste speelronde van Groep A? Dan kun je evengoed flink scoren bij de wedkantoren. Bij de bookmakers Bet365 en TOTO.nl staan de pre-odds momenteel op maximaal 5.00 keer de inleg ingedeeld als Spanje en Noorwegen in Málaga de punten gaan delen.

Wint Spanje? Dan kun je quoteringen scoren tot maximaal 1.37 keer je inleg. Deze quotering wordt gehanteerd door Unibet.nl, BetCity en TOTO.nl!

Wedden op Voetbal

Deze week barst het van de mooie wedstrijd in speelronde één van de EK kwalificaties. Welke landenteams pakken direct al drie punten in de poulefase en komen dichterbij een ticket voor EURO2024 dat in Duitsland wordt gehouden?

Wil je ook Wedden op Voetbal en heb je de EK kwalificatie wedstrijd Spanje – Noorwegen in het vizier? Laat de bookmakers op Wedden op Sport dan voor zaterdag 25 maart om 20:45 uur weten wat jouw voorspelling is. Op dat tijdstip begint de wedstrijd in Estadio La Rosaleda te Málaga. Ben je net te laat met het voorspellen van de wedstrijd in de pre-fase? Schakel dan over naar live betting en voorspel Spanje – Noorwegen live bij de Nederlandse bookmakers.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.