Portugal - Duitsland: beslissing in groep F?

Komende zaterdag staat er op het EK opnieuw een topper tussen twee titelkandidaten op het programma. En opnieuw wordt deze wedstrijd gespeeld in groep F. Ditmaal zijn het Portugal en Duitsland die tegenover elkaar staan. Weet Duitsland zich te herstellen van de nederlaag die het opliep tegen Frankrijk of is het Portugal dat de Duitsers weet te verslaan? Speel nu mee via Weddenopsport en maak gebruik van de mooie quoteringen bij deze topper!

Historie

Groep F is op dit EK de poule waarnaar het meest wordt gekeken door voetballiefhebbers. In deze poule bevinden zich namelijk maar liefst drie kandidaten voor de eindzege: Frankrijk, Duitsland en Portugal. Aangevuld met Hongarije strijden zij om in ieder geval de eerste twee plaatsen in deze poule. Frankrijk deed daarin alvast goede zaken. In hun eerste wedstrijd versloegen zij Duitsland met 1-0. Winnen zij hun volgende wedstrijd van Hongarije, dan is Frankrijk al zeker van de volgende ronde.

Hongarije zal zich uiteraard niet zomaar gewonnen geven. Dat deden zij immers ook niet in hun eerste wedstrijd tegen Portugal. De ploeg van Cristiano Ronaldo won weliswaar met 3-0, maar alle doelpunten kwamen hierbij pas tot stand in de laatste zes minuten van de wedstrijd. Het had dus ook heel anders kunnen aflopen voor de Portugezen. Zij overtuigden dus niet tegen Hongarije; iets dat Duitsland wel deed tegen Frankrijk. Het leverde de ploeg van bondscoach Joachim Löw weliswaar geen punten op, maar met het spel en de inzet was weinig mis.

De ingrediënten voor een mooie en vooral spannende wedstrijd tussen Duitsland en Portugal zijn er dus al. Zaterdag zullen we weten of Portugal wint en zich weet te plaatsen voor de volgende ronde. Of brengt Duitsland de spanning terug in deze ‘poule des doods’?

Favoriet

Om een duidelijke favoriet aan te wijzen in topwedstrijden zoals Portugal – Duitsland, is voor de bookmakers lastig. Toch zien zij Duitsland in deze wedstrijd als favoriet, ondanks dat onze oosterburen hun eerste wedstrijd verloren tegen Frankrijk. De Duitsers gaven goed partij in deze wedstrijd, waardoor de kansen op een zege tegen Portugal volgens de bookmakers toch groot zijn. Andersom wist Portugal hun eerste wedstrijd wel te winnen, maar dat ging enorm moeizaam. Echt overtuigen deden de Portugezen nog niet, waardoor zij niet als favoriet worden gezien door de bookmakers in de wedstrijd tegen Duitsland.

Odds Portugal – Duitsland

De ogen van veel mensen die graag inzetten op voetbalwedstrijden, zijn natuurlijk gericht op dit soort duels, omdat het mooie quoteringen oplevert. En dat is zeker het geval bij Portugal – Duitsland. Zo levert een zege voor EK-titelverdediger Portugal een quotering op van x3,15. Dat is behoorlijk hoog voor een topland. De quotering voor Duitsland staat wat lager, wat betekent dat de bookmakers meer vertrouwen in een overwinning voor de Duitsers hebben. Deze quotering staat namelijk op x2,34, wat overigens ook een hele aantrekkelijke quotering is. Bij een gelijkspel kan je je inleg x3,30 keer terugverwachten.

Via onze live gokken-optie, die beschikbaar is vanaf het moment dat de wedstrijd begint, kan je overigens ook meespelen met diverse aantrekkelijke weddenschappen tijdens de wedstrijd. Zo maak je deze topper nog interessanter!

Wedden op Sport

Met Portugal – Duitsland wordt er opnieuw een topper gespeeld in groep F van dit Europees Kampioenschap. Wedstrijden van grote voetbaltoernooien zoals het EK zijn altijd populair om op in te zetten. Maar vooral als het gaat om topwedstrijden als deze, zijn er veel mensen die inzetten vanwege de mooie quoteringen. Ben jij één van hen? Speel dan mee via Weddenopsport en zet in op deze wedstrijd!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.