Plaats de winnende voorspelling op de Ladbrokes Darts Masters 2021!

De internationale dartstop komt dit weekend voor het eerst sinds het WK weer bij elkaar. Tijdens de Ladbrokes Masters 2021 in Milton Keynes wordt er gestreden voor bijna 200.000 euro aan prijzengeld. De winnaar van dit invitatietoernooi ontvangt een slordige 50.000 euro op zijn bankrekening. Voorspel jij de winnaar goed? Dan kan ook jij via Wedden op Sport een mooi zakcentje verdienen aan deze 9e Ladbrokes Masters! 

Historie

The Masters, zoals het toernooi zonder sponsornaam officieel heet, werd in 2013 voor het eerst gehouden. De PDC is de organisator van dit invitatietoernooi dat om die reden niet meetelt voor de Order of Merit. Reden om dit te organiseren voor de PDC is om het ‘gat’ na de wereldkampioenschappen darts op te vullen met een publiekstrekker.

De allereerste editie ging naar niemand minder dan Phil Taylor. De Engelse dartslegende versloeg in de finale Adrian Lewis met overtuigende cijfers: 10-1. James Wade greep in 2014 de titel door Mervyn King met 11-10 te verslaan.

En daarna brak het tijdperk Michael van Gerwen aan. MVG schreef The Masters vijf keer op rij op zijn naam: 2015, 2016, 2017, 2018 en 2019. Vorig jaar doorbrak Peter Wright die zegereeks. Wright versloeg Michael Smith in de finale met 11-10.

Favorieten

Het deelnemersveld van deze editie van de Ladbrokes Masters bestaat uit de 24 beste spelers op de Order of Merit. Daaronder twee landgenoten: Michael van Gerwen (2e) en Jeffrey de Zwaan (22e). Topfavorieten voor de eindzege in deze 9e Darts Masters zijn de kersverse wereldkampioen Gerwyn Price en Michael van Gerwen. Niet toevallig de nummers één en twee van de wereldranglijst.

Belangrijkste uitdagers voor dit favorieten duo zijn Peter Wright, Rob Cross en Nathan Aspinall. Gevaarlijke outsiders zijn Gary Anderson, Michael Smith, Dimitri van den Bergh en Daryl Gurney.

Odds

Bij de online bookmakers worden de rangen gerespecteerd en volgen de pre-odds de volgorde van de favorieten volgens de Order of Merit. Dit betekent dat er het minste valt te verdienen bij winst van Price of Van Gerwen en het meest bij een eindoverwinning van Adrian Lewis, die als 24e en laatste is geplaatst.

Denk jij dat Mighty Mike zich tijdens deze Ladbrokes Masters weer opricht en de titel verovert? Speel dan via Wedden op Darten mee en scoor x3,50 keer je inleg als hij eindwinnaar wordt zondag!

Een winnende weddenschap op Price levert je nog meer winst op. Gaat Price na het WK ook de Masters winnen? Dan winnen spelers die dit goed voorspelden x5,00 het ingelegde speelbedrag! De online bookmakers betalen x8,00 je inzet uit als jouw voorspelling dat Wright gaat winnen uitkomt!

Een winnende gok op één van outsiders is x17,00 keer het ingelegde aantal euro’s waard. De bookmakers hebben deze gemiddelde pre-match quotering momenteel klaarstaan bij eindwinst voor Aspinall, Anderson en Van den Bergh. Check alle odds op onze bookmakerspagina!

Wedden op Darts

Bij het Wedden op Darts gooi je al snel de winnende pijl als je de goede winnaar voorspelt! De odds zijn bij elk toernooi lekker hoog. Een winnende voorspelling levert je bijna altijd minimaal twee of drie keer je inzet op. Zelfs bij het spelen op individuele partijen scoor je fraaie quoteringen als je meespeelt via Wedden op Sport.nl!

Raak jij de roos door de juiste naam te voorspellen die deze 9e editie van The Masters of Darts wint? Laat je voorspelling nu achter op onze bookmakerspagina en pomp die winsten binnen!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.