Pinksterweekend bomvol prachtige Bundesliga duels

In het pinksterweekend wordt er in de Duitse Bundesliga lekker door gevoetbald. Er zijn in totaal nog zes speelronden te gaan alvorens de Meister bekend is. Dit weekend verwacht de Nederlandse TOTO heel wat belangstelling voor de wedstrijden van Bayern München tegen Fortuna Düsseldorf en SC Freiburg tegen Bayer 04 Leverkusen. De odds bereiken zomerse hoogtes, net als de temperaturen in ons land! 

Historie

Met nog zes speelronden te gaan lijkt Bayern München hard op weg naar kampioenschap. In de middenmoot probeert VfL Wolfsburg met Wout Weghorst in de spits zich te verzekeren van een Europese ticket door minstens de zesde plek te behalen. Trainer Peter Bosz staat er met zijn team Leverkusen een stuk beter voor. Voor Bosz en zijn mannen is Europees voetbal volgend seizoen bijna zeker, al blijft het doel: Champions League.

Bij Werder Bremen, met Davy Klaassen als leider van de middenveld, zijn de belangen heel anders. De ploeg vecht tegen degradatie en heeft elk punt hard nodig. De Bundesliga stand krijgt steeds meer vorm en zal na de Pinksteren nog meer in een plooi vallen. Wie pakt de titel, de Europese tickets en wie zakt weg naar de tweede Bundesliga? De komende weken zullen al die vragen beantwoord worden.

Favorieten

De ploeg waar ook dit pinksterweekend veel op gespeeld zal gaan worden is – hoe kan het ook anders – koploper Bayern München. Het team uit München verwelkomt zaterdag Fortuna Düsseldorf. En die ploeg kan geen enkele punt meer kan missen om rechtstreeks degradatie te voorkomen. Bayern is dan ook de torenhoge favoriet bij dit duel.

Voor oud-Ajax trainer Peter Bosz en zijn team Bayer 04 Leverkusen staat er een uitwedstrijd tegen SC Freiburg gepland. De quoteringen voor dit duel geven wel aan dat de bookies veel vertrouwen hebben op een zege van Bosz en zijn mannen.

Ook op VfL Wolfsburg wordt sinds de herstart van de Bundesliga veel op gespeeld via Wedden Op Sport. Wolfsburg, met goalgetter Wout Weghorst in de geleden, krijgt zaterdag bezoek van Eintracht Frankfurt. De ploeg waar Bas Dost en Jonathan de Guzman voor uitkomen doet het dit seizoen middelmatig.

Tot slot het duel waar onze landgenoot Alfred Schreuder die trainer is: TSG 1899 Hoffenheim – 1. FSV Mainz, waar Jeffrey Bruma, Jerry St. Juste en Jean-Paul Boetius vaste basisklanten zijn. Hoffenheim staat negende en is voor het duel tegen Mainz duidelijk de favoriet bij TOTO.nl.

Odds

Zoals gezegd zijn er bij Wedden op Voetbal weer geweldig hoge odds te vinden voor de wedstrijden rondom de komende Pinksterdagen. Wil jij spelen op de wedstrijd van Bayern München? Als Fortuna Düsseldorf dit duel in de Allianz Arena weet te winnen, dan kan jouw pinksterweekend niet meer kapot. Met een odd van x25.50 keer de inleg wordt je dan in één klap een stuk rijker. Een gelijkspel is met x10.00 keer de inleg ook niet mis. Een zege van Bayern staat op x1.06.

Inzetten op de wedstrijd van VfL Wolfsburg tegen E. Frankfurt wordt één groot feest als jouw voorspelling juist blijkt. Winst van Wolfsburg staat op x1.96. De odds worden hoger bij een gelijkspel x3.55 en een zege van Frankfurt staar bijna even hoog aangemerkt in het 1×2 spelsysteem: x3.45.

Dan lichten wij nog even de quoteringen voor de uitwedstrijd van Peter Bosz en zijn team uit. Een thuiszege van Freiburg krijgt de hoogste odd mee: x4.30. Als Leverkusen wint, wordt er x1.72 keer de inleg uitbetaald. Een gelijkspel staat op x3.80.

Tot slot 1.FSV Mainz 05 tegen TSG 1899 Hoffenheim. Mocht Schreuder zegevieren met zijn mannen dan wordt jouw inleg hierop x2.20 keer meer waard. Een overwinning van Mainz op eigen bosem betekent voor jouw x2.90 keer het speelbedrag. Een gelijkspel is goed voor een odd van x3.55.

Wedden op Voetbal

Voetbal is de sport die op dit moment wereldwijd de meeste aandacht krijgt. De Bundesliga wordt over de hele wereld gevolgd nu veel competities (nog) niet paraat zijn om te herstarten. Wedden op Voetbal kan je dus nu heel veel opleveren. De odds zijn hoog en er zijn veel spelers die inleggen. Blijf jij met Pinksteren thuis de Bundesliga volgen of wil je meespelen? Dan zit je goed bij Wedden op Sport!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.