PDC Home Tour blijft populair bij weddenschappen

In een tijd waarin nauwelijks aan sport wordt gedaan en er dus vrijwel nergens eer valt te halen aan een goede voorspelling is de PDC Home Tour een uitkomst. Dit darttoernooi is in het leven geroepen omdat reguliere toernooien vanwege de wereldwijde uitbraak van corona ‘Covid-19’ echte toernooien momenteel onmogelijk maakt. In de Home Tour spelen de darters vanuit huis tegen elkaar en worden de scores via webcambeelden geregistreerd. De eerste ronde was al een groot succes, het vervolg zo mogelijk nog groter!

Historie

De PDC Home Tour is nieuw en kende een lastige aanloop. Het duurde even voordat alle kinderziektes uit de registratie en videoregistratie waren verholpen, maar toen mocht wereldkampioen Peter Wright al op de eerste dag zijn afwachting maken. Sindsdien groeit de populariteit van de PDC Home Tour, al heeft het ook te maken met wat tegenslagen. Zo werd onze landgenoot Jelle Klaasen verdacht van vals spelen en vielen tijdens sommige partijen de verbindingen weg. Maar voor een allereerste editie is de PDC Home Tour zonder meer een groot succes, niet in de laatste plaats bij de bookmakerskantoren!

Favorieten

Tijdens de donderdagavond partijen komen de Engelsman Dobey, de Ier Teehan, Leung uit Hongkong en onze eigen Ron Meulenkamp in actie. De darter uit Almere opent tegen Kai Fan Leung en is in die partij tegen de nummer 99 van de wereld licht favoriet bij de bookies. Meulenkamp staat zelf 49ste in de Order of Merit.

In zijn tweede partij tegen Chris Dobey is onze landgenoot duidelijk de underdog. Dobey (20ste op de wereldranglijst) is ook de hoogst geplaatste darter die op deze avond in actie komt. Tot slot mag Meulenkamp het gaan opnemen tegen Ciaran Teehan uit Ierland. In deze pot is de Almeerder weer de favoriet.

Op vrijdagavond verschijnt Darren Webster aan de ockie. De nummer 27 van de wereld speelt die avond tegen Bradley Brooks, Scott Baker en Andy Hamilton, die inmiddels op plek 105 staat.

Zaterdag vervolgt de PDC Home Tour met partijen tussen Martin Atkins, Christian Bunse, Jeff Smith en Ricky Evans. Die laatste is met zijn 29ste positie op de Order of Merit de grote favoriet op deze dartsavond.

Odds

Volop mogelijkheden dus om mee te spelen met deze PDC Home Tour. De meeste interessante partij om donderdag op te spelen is die tussen Chris Dobey en Ron Meulenkamp. Beide spelers staan in de Top-50 van de wereldranglijst en kunnen het elkaar weleens heel lastig gaan maken. De bookmakers hebben de odds dan zeer scherp staan. Wint Dobey? Dan keert de TOTO x1,47 keer je inleg uit. Als Meulenkamp weet toe te slaan, dan ontvangen spelers die vooraf op deze uitslag hebben ingezet bij TOTO.nl momenteel x2,70 keer hun inleg.

Vrijdagavond is de topper van de avond het duel tussen Webster (27ste van de wereld) en Baker (73ste van de wereld). De quoteringen liggen bij deze partij dan ook behoorlijk dicht bij elkaar. Webster blijft wel favoriet: x1,61, maar de odd van Baker laten de bookies niet heel ver oplopen: x2,27. Een teken dat ze rekenen op een stunt van deze 34-jarige Engelsman.

Op zaterdag is het vooral uitkijken naar Evans en Smith. Evans is zoals gezegd favoriet bij de bookmakers: x1,63 als hij deze partij wint. Maar Smith is ook een Top-100 speler en zal zich niet zomaar naar de slachtbank laten leiden. Als hij Evans weet te verslaan is het niet alleen bij Smith thuis feest: ook iedereen die via Wedden op Sport mee heeft gedaan en op Smith heeft ingezet kan dan een bescheiden feestje houden: x2,23 keer de inzet is namelijk een zeer fraaie odd bij deze uitslag!

Wedden op Darts

De Home Tour is natuurlijk niet precies hetzelfde als een toernooi met publiek, muziek en mastercallers. Maar de spelers zijn hetzelfde en de kick op een dergelijke wedstrijd te gokken is net zo groot als normaal. Wellicht zelfs nog iets groter vanwege de onvoorspelbaarheid! Doe dus ook gewoon een keertje mee en laat je voorspelling skills niet vastroesten in deze corona tijd. Wedden op Darts is de leukste afleiding!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.