Pakt Nederland EK-ticket in Amsterdam tegen Ierland?

In de Johan Cruijff Arena speelt Nederland aanstaande zaterdag tegen Ierland. Het keurkorps van bondscoach Ronald Koeman maakt bij winst op de Ieren grote kans op een ticket naar het EK 2024 in Duitsland. Oranje staat tweede in de poulefase en moet die plek vast zien te houden om deel te mogen nemen aan EURO 2024. Pakt Nederland die EK-ticket in Amsterdam tegen Ierland? Voorspel, zet in en win via de bookmakers op Wedden op Sport!

Historie Nederland – Ierland

Het Nederlands elftal speelde op 10 september een uitwedstrijd tegen Ierland. De ploeg van bondscoach Koeman kwam al snel op achterstand in Dublin. De Ier Adam Idah wist al na vier minuten speeltijd een penalty te benutten. In de negentiende minuut maakte Cody Gakpo de stand weer gelijk door een een strafschop keurig in de touwen te schieten. Na de rust kwam daar het doelpunt van Wout Weghorst nog eens bij en keerde het Nederlands elftal met drie punten terug naar ons kikkerlandje.

In Groep B staat Nederland op de tweede plaats. Oranje heeft nog wat punten nodig om die plaats te verdedigen. Het Nederlands elftal haalde twaalf punten binnen. Ook Griekenland heeft twaalf punten, maar staat door onderling resultaat op de derde plaats. Het Griekse elftal speelt nog een duel tegen Frankrijk. Nederland heeft met Ierland en Gibraltar nog twee wedstrijden op de rol staan. De Ieren staan vierde met zes punten en kunnen geen EK-ticket meer veroveren in deze poulefase.

Favoriet

De Nederlandse bookmakers wijzen Oranje aan als favoriet van dit duel. Bondscoach Koeman en zijn mannen spelen in de Johan Cruijff Arena tegen de Ieren en dat zien de wedkantoren als groot voordeel voor het Nederlands elftal. Daarbij komt nog dat het Ierse team niets meer heeft om voor te spelen. Deelname aan het EK in Duitsland is voor de Ieren geen optie meer.

Dat betekent dat het Ierse elftal zonder druk naar Amsterdam komt en dus vrijuit kan spelen. Het Nederlands elftal moet Griekenland nog van zich afschudden en heeft minimaal drie punten nodig om dat te bereiken.

Odds Nederland – Ierland

Dan de quoteringen bij de thuiswedstrijd van Oranje tegen Ierland. De hoogste beloningen worden door de bookmakers uitgekeerd als het Ierse elftal komt winnen. Bij een zege van de Ieren staan de odds op maximaal 15.00 keer de inleg ingedeeld. Een torenhoge quotering bij het laatste thuisduel van Oranje in de poulefase.

De maximale odds bij een gelijkspel in de Johan Cruijff Arena lopen op tot 6.75 keer het speelbedrag.

Wint Nederland van Ierland? Dan kan er in het 1×2 spelsysteem tot 1.20 keer het wedbedrag gescoord worden bij een correcte voorspelling bij de bookmakers op Wedden op Sport.

Wedden op Voetbal

Voor het Nederlands elftal en de Oranje-fans is het nog razend spannend in de slotfase van de EK kwalificatiepoule. Pakt het Nederlands elftal een ticket naar het EK dat volgend jaar in Duitsland wordt gehouden? Voetbalgokkers zetten massaal in en dat resulteert zich in torenhoge quoteringen.

Ook Wedden op Voetbal bij de wedstrijd Nederland – Ierland? Speel dan mee via de betrouwbaarste bookmakers van ons land en zet op tijd in. De wedstrijd wordt zaterdag 18 november gehouden in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam en begint om 20:45 uur. Ontdek de beste odds en deals via Wedden op Sport.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.