Pak hoge odds als Nederland in Final Four wint van Kroatië

Deze week wordt de Final Four van de UEFA Nations League gehouden. Nederland treft in de halve finale Kroatië. Oranje stroomt bij winst op de Kroaten door naar de finale waar Spanje of Italië wacht. Gaat het Nederlands elftal woensdag met bondscoach Ronald Koeman aan het roer winnen in De Kuip te Rotterdam? Pak hoge odds bij Nederland – Kroatië via Wedden op Sport.nl!

Historie Nederland – Kroatië

De Nations League Final Four wordt in Nederland gehouden. De Kuip in Rotterdam en De Grolsch Veste te Enschede zijn de twee stadions waar het gaat gebeuren deze week. De halve finale Nederland – Kroatië is één van de twee halve finales van het UEFA Nations League 2022-2023. De andere helft bestaat uit Spanje – Italië die elkaar donderdag treffen.

Aanstaande woensdag treffen eerst Nederland en Kroatië elkaar. De landenteams speelden al lange tijd niet meer tegen elkaar. In 2008 speelde Oranje een uitwedstrijd bij de Kroaten en wonnen die met 0-3.  Ook in 1998 troffen de teams elkaar op het WK, maar waren het de Kroaten die de overwinning boekten: 1-2.

In de Nations League poulefase werd Nederland eerst en liet Belgie, Polen en Wales achter zich. Kroatië werd eerste in Groep 1 waar Frankrijk, Denemarken en Oostenrijk de Final Four niet wisten te halen.

Favoriet

Het Nederlands elftal is bij veel bookmakers de aangewezen voor de wedstrijd Nederland – Kroatië. De ploeg van bondscoach Ronald Koeman behoort zelfs tot de favorieten voor eindwinst. Wint Oranje de halve finale dan kun je hoge beloningen wachten. Bij een zege van de Kroaten lopen de quoteringen nog verder op.

Nederland speelt de Final Four in eigen land, maar de Kroaten hebben de laatste wedstrijden beter gepresseerd dan Oranje. Zo verloor Nederland de EK kwalificatie wedstrijd van Frankrijk met 4-0, maar won wel met 3-0 van Gibraltar. De Kroaten wonnen in de EK kwalificaties met 0-2 van Turkije en speelde gelijk tegen Wales: 1-1.

Odds Nederland – Kroatië

In het 1×2 spelsysteem zijn de hoogste quoteringen te vinden bij winst van Kroatië. Mochten de Kroaten doorstromen naar de finale van de Final Four, dan kunnen voetbalpunters tot 3.80 keer het wedbedrag verdienen bij de bookmakers op Wedden op Sport.

De quoteringen bij een gelijkspel zijn ook torenhoog ingeschaald. De odds staan op maximaal 3.50 keer het wedbedrag genoteerd bij een gelijkspel in De Kuip. De wedstrijd wordt uiteraard verlengd als er nog winnaar is voor de finale tegen Spanje of Italië.

De bookmakers hebben vertrouwen in winst van Nederland, maar  kunnen altijd quoteringen vinden die oplopen tot 2.05 keer het wedbedrag.

Wedden op Voetbal

Het voorspellen van voetbalwedstrijden is leuk en wordt nog leuker als je weddenschap ook uitkomt. Wedden op Voetbal kan ook met echt geld, maar ben jezelf dan bewust van de risico’s. Bewust meespelen doe je dan ook via betrouwbare wedkantoren op Wedden op Sport. Zo ben je er zeker van dat correcte voorspellingen worden beloond.

De Final Four van de UEFA Nations League Nederland – Kroatië wordt gespeeld op woensdag 14 juni. De wedstrijd wordt gehouden in De Kuip te Rotterdam en begint om 20:45 uur. Speel mee voor de beste deals bij de wedkantoren op Wedden op Sport.nl en wie weet win jij met een correcte voorspelling op deze wedstrijd van Oranje.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.