Oranje Leeuwinnen in laatste WK-kwalificatieronde tegen Zwitserland

De Nederlandse voetbaldames miste directe kwalificatie voor het WK van 2019. In de eerste play-offronde werd Denemarken verslagen, waardoor er nu een beslissend tweeluik volgt tegen Zwitserland. Vrijdag is de heenwedstrijd in stadion Galgenwaard te Utrecht. Dinsdag volgt de return in Zwitserland. Gaan de Oranje Leeuwinnen dat WK-ticket in de wacht slepen of steken de Zwitserse dames daar een Alpine stokje voor? Laat je voorspelling nu achter bij Wedden Op Sport!

Bondscoach Wiegman: “Wij zijn favoriet”

Als je nog twijfelt op welke uitslag je gaat spelen. Bondscoach Sarina Wiegman maakt het je wel heel gemakkelijk: “Wij zijn de favoriet en dat weten we. We willen zo goed mogelijk voetballen en hard werken”, vertelt ze in gesprek met Ons Oranje.

“Zwitserland is een stugge ploeg”

Om vervolgens toch weer wat twijfel te zaaien voor de mensen die na die eerste uitspraak hun geld op de Nederlandse dames te zetten: “Zwitserland heeft zich wel wat ontwikkeld, maar ik denk dat wij iets sneller zijn gegaan”, vertelt de coach bij FOX Sports. “Wij hebben de groep behoorlijk bij elkaar gehouden en zijn breder geworden. Bij Zwitserland heeft een aantal speelsters zich doorontwikkeld, maar zijn er ook een aantal speelsters gestopt. Het is een stugge ploeg. Ze hebben België verslagen, dat zegt ook wel wat. We weten dat we gewoon weer een heel sterke tegenstander tegenover ons krijgen”, besluit Wiegman.

Vivianne Miedema: “Wij moeten het WK halen, hoe maakt niet uit”

Om aan alle twijfel een einde te maken laten we ook nog even spits Vivianne Miedema aan het woord, want zij weet wel waar op gewed moet worden: “We zijn het aan onze stand verplicht om ons te kwalificeren. Het maakt niet uit hoe, als we het WK maar halen. Wij zijn favoriet en daar komt een bepaalde druk bij kijken. Maar ook dat zijn we inmiddels wel gewend”, aldus de frele aanvalsters in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Danielle van der Donk: “Ik wil nu echt naar het WK toe”

Ook middenvelder Danielle van der Donk is super gebrand op het behalen van de WK-eindronde: “Ik wil nu echt naar het WK toe. Dat vrijdag het stadion in Utrecht vol zit stimuleert ons enorm. Dat zorgt voor goede vibes”, aldus de Brabantse Van der Donk in het Eindhovens Dagblad.

Zwitserse sterspeelster ontbreekt

Zwitserland moet het vrijdag én dinsdag doen zonder sterspeelster Lara Dickenmann en dat scheelt een slok op een borrel. Dickenmann is 131-voudig international en scoorde daarin maar liefst 52 keer. De 32-jarige middenvelder van WfL Wolfsburg is normaal gesproken dan ook aanvoerder van het Zwitserse kamp, maar liep vorige maand in de Champions League met Atlético Madrid een zware knieblessure op, waardoor ze een aantal maanden uit de roulatie is. De Zwitsers missen daarmee een zeer belangrijke schakel, want Dickenmann is 131-voudig international en scoorde 52 keer voor haar land.

De hoogste odds

De bondscoach en de speelsters van Oranje zijn dus zeker van hun zaak, maar hoe kijken de bookmakers tegen deze twee duels aan? Wedden op Sport zet de hoogste odds op een rij.

Allereerst een thuiszege van Oranje in Utrecht. Daar trekken de bookies de knip nog niet ver voor open, maar een zege van onze dames is met een pre-wedstrijdquotering van x 1,46 toch nog altijd reden voor een klein feestje. De odds lopen al lekker op als de WK-kwalificatiewedstrijd van vrijdag in een gelijkspel eindigt: x 3,85.

Als onze dames verliezen, dan biedt de wedden op sport uitkomst! De hoogste odd vinden we namelijk bij een Zwitserse zege. En zeg nou zelf x 5,40 je inleg uitgekeerd krijgen verzacht de pijn toch wel een beetje?

Deadline

Inzetten voor het WK-kwalificatieduel Nederland – Zwitserland (v) kan tot vrijdag 9 november 2018 19:59 uur. Als er om 20:00 uur wordt afgetrapt in Stadion Galgenwaard dan kan er nog wel via live-betting worden gespeeld op deze wedstrijd. Dinsdag 13 november volgt de return in Schaffhausen (bekend vanwege de grootste waterval van Europa). Een voorspelling achterlaten voor dat duel kan tot 19:00 uur, want dat wordt er afgetrapt voor de allesbeslissende wedstrijd.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.