Odds World Series of Darts finale Amsterdam

In het laatste weekend van oktober wordt in AJAS Live te Amsterdam de finaleronde van de World Series of Darts 2021 afgewerkt. Titelverdediger Gerwyn Price en onze landgenoot Michael van Gerwen zijn de topfavorieten bij dit toernooi. Gooi raak via de bookmakersdeals van Wedden op Sport en geef jou voorspelling(en) door voor de World Series of Darts finals in Amsterdam!

Historie World Series of Darts

Het is pas de zevende editie van dit darttoernooi. De World Series of Darts werden in 2014 voor het eerste gehouden. Die eerste editie vond in Glasgow plaats en werd een prooi voor niemand minder dan Phil Taylor.

in 2019 ging MVG er met de eindzege vandoor. Dit deed hij ook al was al in 2015, 2016, en 2017 waardoor Mighty Mike met voorsprong recordhouder is qua eindzeges. In 2018 viel de World Series of Darts ten prooi aan James Wade.

Favorieten World Series of Darts 2021

De beste acht van de Nordic Masters 2021 kwalificeerden zich rechtstreeks. Van alle 32 darters op de deelnemerslijst is Gerwyn Price als nummer één van de wereld topfavoriet, maar ook Peter Wright en onze landgenoot Van Gerwen doen qua kansen op winst weinig onder voor de regerend wereldkampioen.

Na het drietal is Dimitri van den Bergh uit België één van de grootste outsiders. Hij moest het EK missen, maar is nu wel weer van de partij. Ook Gary Anderson is weer van de partij, evenals de in goede vorm verkerende Jonny Clayron. Danny Noppert en Dirk van Duyvenbode zijn ook van de partij, maar worden niet direct winstkansen toegedicht door de online bookmakers.

Odds World Series of Darts finale Amsterdam

Toernooiwinst voor Michael van Gerwen staat bij de wedkantoren op maximaal x4,33. Van Gerwen staat daarmee op exacte dezelfde quoteringen als Price. Een winnende weddenschap op de nummer één van de Order of Merit levert je ook maximaal x4,33 keer je speelbedrag op.

Achter de twee kemphanen komt de extravagante Peter Wright. Een overwinning in de eindstrijd van de kleurrijke Schot levert je bij de bookmakerskantoren maximaal x7,50 keer het gekozen wedbedrag op. De winstbonus voor toernooiwinst van Clayton loopt in de pre-fase op naar maximaal x9,00 je inzet!

Wedden op Darten

Gooi jij dit weekeinde raak bij de sportsbooks van Wedden op Sport? Dan scoor je hier de hoogste odds door te Wedden op Darts! De World Series of Darts finales 2021 te Amsterdam laten veel sportwedders in Nederland warmlopen voor een weddenschapje.

Er zit dus veel money in de pot en daar wil jij als dartpunter vast ook een graantje van meepikken? Check dan de actuele odds en deals op onze bookmakerspagina! Wij tonen alle speltypen, legale Nederlandse sportwebsites waar je op darten kunt inzetten en ook de beste odds voor jouw favoriet. Speel bewust en check onze kennisbank voordat je inzet.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.