Odds World Series of Darts Final 2022 Amsterdam

Deze week wordt in Amsterdam de World Series of Darts Final 2022 gehouden. Alle topdarters van dit moment zullen aan de oche verschijnen in een poging de hoogste gemiddelden en beste uitgooipercentages te behalen. Wie wint deze afsluiting van de World Series of Darts 2022? Voorspel via de Nederlandse dartsbookmakers en scoor de beste deal via Wedden op Sport!

Historie World Series of Darts

De Jack’s World Series of Darts Final 2022 is de achtste editie van het World Series of Darts Finals- toernooi, georganiseerd door de Professional Darts Corporation. Michael van Gerwen was in 2015 de winnaar van de eerste editie. Mighty Mike wist ook in 2016 en 2017 de titel te veroveren. En dankzij een zege in 2019 staat de eindzege teller voor MVG inmiddels op vier.

In 2018 was James Wade de eerste andere darter die de World Series of Darts Final op zijn naam schreef. In 2020 ging de hoofdprijs van 70.00 pond naar Gerwyn Price. Jonny Clayton is de titelverdediger, nadat hij Dimitri Van den Bergh met 11-6 versloeg in de finale van 2021.

Favorieten World Series of Darts Final 2022

Het toernooi vindt plaats in de AFAS Live te Amsterdam van 16 tot 18 september 2022. Het zal een veld van 24 spelers bevatten. De beste acht in de Order of Merit zijn rechtstreeks toegelaten tot de Finals. Ook zijn er acht spelers door organisator PDC uitgenodigd en doen er acht darters mee die zich als toerkaarthouder hebben gekwalificeerd voor deze eindronde.

Van de 24 darters die meedoen zien de online bookmakers Gerwyn Price als de grootste kanshebber op eindwinst. Van Gerwen verkeert echter weer in zijn ouderwetse vorm en wordt door de bookies dan ook als schaduwfavoriet aangemerkt. Achter dit duo zijn Peter Wirght. Dimitri van den Bergh en Jonny Clayton de gevaarlijkste outsiders volgens de wedkantoren.

Odds World Series of Darts Final 2022

Bij de darts bookmakers staat Price bovenaan de odds lijsten. Een winnende voorspelling op The Iceman zorgt in de pre-fase momenteel voor een maximum winstbonus van x5,00.

Achter de naam van Michael van Gerwen staan vergelijkbare quoteringen, maar enkele bookmakers – waaronder Unibet – durven net een stapje verder te gaan: x5,50.

Gooit Wright in AFAS Live de winnende pijl in de finale? Dan wordt er door de betere bookmakerskantoren een quotering gehanteerd oplopend tot x8,00 het gekozen wedbedrag. Winst voor de verliezend finalist van vorig jaar, Van den Bergh uit België, levert maximaal x10,00 je inleg op. Bij Michael Smith staat de pre-odds op x11,00 en bij de Nederlander Dirk van Duyvenbode op x15,00 keer het inlegbedrag.

Wedden op Darts

Het online wedden op darten maakt het volgen van dartstoernooien als de World Series of Darts Final 2022 een stuk leuker en spannender. Ben jij een dartfan en hou je ook wel van voorspellen? Ga dan naar onze bookmakerspagina en kijk of er een bookmakersdeal is die bij je past.

Scoor jij straks de winnende weddenschap? Dan kan jij zomaar één van de winnaars worden van deze editie van de World Series of Darts. Zet in voordat het toernooi op vrijdag 16 september begint om de hoogste pre-odds te scoren of kies voor live gokken op alle partijen, inclusief de finale om op die manier je slag te slaan. In alle gevallen: vergelijk, zet in en win via Wedden op Sport!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.