Odds WK dames kwartfinale Spanje - Nederland

In het Nieuw-Zeelandse Wellington spelen de Oranjeleeuwinnen aanstaande vrijdag de kwartfinale van het WK 2023 voor vrouwen. De Nederlandse dames treffen met Spanje een sterke tegenstander in de kwartfinale van het wereldtoernooi. Op zoek naar de beste odds bij de kwartfinale Spanje – Oranje-Nederland van de Oranje-dames? Bezoek de bookmakers op Wedden op Sport en vind de beste bookmakerdeals. 

Historie Spanje – Nederland

Op het WK 2023 in Australië en Nieuw-Zeeland hebben Spanje en Nederland al tegen heel wat sterke damesploegen gespeeld. In de poulefase moesten de Spaanse vrouwen afrekenen met Costa Rica, Zambia en Japan. Van de eerste twee landen werd gewonnen, maar tegen Japan wisten de Spaanse vrouwen geen vuist te maken. Spanje verloor kansloos met 4-0 van de Japanse dames. Het Spaanse vrouwenteam liet het er niet bij zitten en won vervolgens heel overtuigend van Zwitserland in de achtste finale (4-0).

Onze Oranjeleeuwinnen hebben nog niet verloren, maar speelden wel een indrukwekkende reeks. In de groepsfase wist Nederland te winnen van Portugal en Vietnam. De wedstrijd tegen de topfavoriet USA (dat inmiddels al uitgeschakeld is) werd een gelijkspel 1-1.  De achtste finale werd met 2-0 gewonnen van Zuid-Afrika.

De laatste vijf jaar speelden de Leeuwinnen drie keer tegen het Spaanse elftal. Tweemaal in een oefenduel en eenmaal in de Algarve beker. Alle drie de keren verloor Nederland van de beste elftal Spaanse voetbaldames.

Favoriet

De bookmakers wijzen dan ook zonder te twijfelen Spanje aan als favoriet bij deze kwartfinale tegen Nederland. Een zege van de Oranje-dames levert daarmee een hoge quotering op en dat is niet mis voor voetbalgokkers die juist voorspellen dat Nederland wint.

De resultaten uit voorgaande duels zijn uiteraard geen garantie voor de komende wedstrijd tussen Spanje en Nederland, maar de wedkantoren wijken niet af van wat zijn verwachten van dit duel op het WK voor vrouwen.

Odds Spanje – Nederland

We pakken de quoteringen er snel bij om te ontdekken wat de beste pre-odds zijn. De Nederlandse bookmakers keren tot 4.20 keer de inleg uit als de Leeuwinnen winnen van Spanje en doorstromen naar de halve finale.

Houden beide damesteams elkaar in evenwicht? Dan kunnen voetbalgokkers tot maximaal 3.55 keer het speelbedrag scoren bij een correcte voorspelling op een gelijkspel na het spelen van negentig minuten plus blessuretijd. De wedstrijd gaat dan verder met een verlenging.

Dan de quoteringen in het 1×2 spelsysteem bij winst van de Spaanse damesploeg. Zijn de Spanjaarden onze Leeuwinnen te slim af door te winnen in Wellington? Dan keren de Nederlandse bookmakers tot 1.89 keer de inleg uit aan voetbalgokkers die deze voorspelling invulden bij de wedkantoren.

Wedden op Voetbal

Onze Leeuwinnen hebben het al ver geschopt op het WK 2023 voor vrouwen. Vier jaar geleden wisten de Leeuwinnen de finale te halen. Gaat de ploeg van bondscoach Andries Jonker dit ook voor elkaar krijgen? Dan zal er in ieder geval gewonnen moeten worden van Spanje.

Zin om te Wedden op Voetbal? Ga naar de betrouwbare bookmakerskantoren van Nederland op Wedden op Sport en laat je voorspellingen achter voordat de wedstrijd begint. De kwartfinales Spanje – Nederland staat gepland op vrijdag 11 augustus om 03:00 uur (Nederlandse tijd) in het Sky Stadion te Wellington. Speel mee en win de beste WK odds bij de kwartfinale van de Oranjeleeuwinnen!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.