Odds voor Players Championship Darts 2021

De dertiende editie van de Ladbrokes Players Championship finals wordt van 26 november tot en met 28 november gehouden in het Engelse plaatsje Minehead. Het PDC toernooi werkt met legs in plaats van sets en dat maakt het spelformat extra uitdagend om op te gokken. Voorspel de winnaar van de Players Champions Finals 2021 via Wedden op Sport en schiet in de roos met een winnende voorspelling!

Historie Players Championship Finals

Sinds 2016 mogen de beste 64 spelers van de PDC Players Championship Order of Merit mee doen aan dit toernooi. Tussen 2009 en 2016 bestond de opzet van dit toernooi uit de 32 beste darters. Het toernooi werd voor het eerst aangekondigd op het ‘PDC Awards Dinner’ in januari 2008. Het toernooi werd voorheen jaarlijks eind januari gehouden, maar sinds de editie van 2011 wordt het rond eind november en begin december gehouden van vrijdag tot zondag.

In 2009 was Phil Taylor de beste door de Schot Robert Thornton met 16-9 te verslaan. Paul Nicholson won in 2010 door met 13-11 af te rekenen met Mervyn King. In 2011 pakte Taylor zijn tweede eindzege en in 2012 voegde hij daar een derde titel aan toe.

Michael van Gerwen liet in 2013 voor het eerst van zich horen tijdens dit toernooi. MVG versloeg Taylor in de finale van dat jaar met 11-7. Gary Anderson onttroonde onze landgenoot in 2014, maar in 2015 pakte Van Gerwen zijn kroon terug. Deze zou hij vervolgens drie jaar lang ophouden, want ook in 2016 en 2017 werd Mighty Mike eindwinnaar van de Players Championship Finals. Daryl Gurney onderbrak de zegereeks van de Brabander in 2018. In 2019 en 2020 was MVG echter als vanouds de beste. Van Gerwen begint de Players Championship Finals 2021 dan ook als titelverdediger.

Favoriet Players Championship Finals 2021

Michael van Gerwen is als titelhouder ook topfavoriet bij de online bookmakers. Van Gerwen lijkt bovendien langzaam maar zeker zijn oude topniveau weer te bereiken. Maar ook regerend wereldkampioen Gerwyn Price verkeert in zeer goede vorm. Price won vorige week de Grand Slam of Darts en wordt door de bookies nog net een tikkeltje hoger aangeslagen dan de Nederlander.

Na Van Gerwen en Price is Jonny Clayton de derde darter in de polls van de wedkantoren. Peter Wright volgt op een vierde plaats en daarachter valt een groot gat alvorens we bij de outsiders terechtkomen. De dark horses van dit toernooi zijn onder meer Dimitri van den Bergh uit België, de Engelsman Rob Cross en de Portugees José de Sousa.

Odds

Als Price op zondag 28 november de winnende pijl in het dartbord gooit, ontvangen dartpunters die op hem hebben ingezet als eindwinnaar maximaal x4,50 keer hun inleg. Een winnende weddenschap op Van Gerwen zorgt voor een nog hogere winstbonus. MVG is bij de betere bookies maximaal x5,50 keer het ingelegde speelbedrag waard.

Ga je voor eindwinst van Clayton, dan speel je voor een maximale uitkering van x7,50 keer je inleg. Dat is een stuk lager dan de maximale beloning die je ontvangt bij een correcte voorspelling op eindwinst van Wright. Die pre-toernooi quotering ligt namelijk op een maximum van x11,00 het gekozen speelbedrag.

Van den Bergh levert je in de pre-fase maximaal x17,00 je inleg op en Cross gaat momenteel voor x26,00 over de virtuele bookmakers toonbank. De winstkansen liggen hier echter niet heel erg hoog (meer).

Wedden op Darts

Check onze voorbeschouwingen, kennisartikelen en uitgelichte bookmakers voor het succesvol online Wedden op Darts. Wil je ook een gokje wagen? Doe dat dan veilig en betrouwbaar door mee te spelen via Wedden op Sport. Hier vind je alleen de beste dartdeals en speel je via legale Nederlandse Sportbooks op de Player Championship Finals 2021!

Ga jij voor de winnende pijl? Zet dan vandaag nog in! Vergelijk de diverse deals en odds. Doe een gooi naar de winst en wie weet scoor jij straks de hoogste bonus!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.