Odds voor Cazoo Grand Slam of Darts 2021

Van 13 november tot en met 21 november wordt in het Engelse Wolverhampton de Cazoo Grand Slam of Darts 2021 gehouden. De darters spelen voor 550.000 pond aan prijzengeld, waarvan zijn 125.000 pond bestemd is voor de winnaar. Sportwedders die via Wedden op Sport een correcte voorspelling achter laten kunnen ook een fraaie prijzenpot verdienen. Benieuwd hoeveel jou voorspelling waard kan zijn? Check onze bookmakerspagina en speel mee!

Historie Cazoo Grand Slam of Darts

Het is de veertiende editie van de Grand Slam of Darts en de eerste die niet valt onder de BDO. De BDO hield vorig jaar namelijk op te bestaan. Er wordt in acht groepen gespeeld, waarna er via een knock-outfase systeem wordt doorgespeeld. De eerste twee van elk groep plaatst zich voor die knock-outfase.

Vorig jaar was de Portugees José de Sousa de sterkste van allemaal. De titel ging in 2019 en 2018 naar Gerwyn Price. De Welshmen volgde daarmee Michael van Gerwen op die het toernooi in 2015, 2016 en 2017 drie keer op rij had gewonnen. Raymond van Barneveld, die dit jaar ook weer van de partij is, won het toernooi in 2012 en daarmee naast Van Gerwen de enige andere Nederlandse toernooiwinnaar bij de Grand Slam of Darts.

Favorieten Grand Slam of Darts 2021

De favorieten voor deze veertiende editie zijn de gebruikelijke namen. Gerwyn Price, Michael van Gerwen, Jonny Clayton, Peter Wright en Dimitri van den Bergh. Titelverdediger De Sousa komt bij de outright voorspelling direct achter dit kopgroepje. De Sousa staat daar samen met Rob Cross die gelijk de laatste echte outsiders is.

Achter het tweetal valt een groot gat naar de rest van het deelnemersveld. Onder aanvoering van Krystof Ratajski en Michael Smith staan daar vooral dark horses in die in feite op voorhand niet of nauwelijks winstkansen hebben volgens de bookmakers. Onder hen ook Van Barneveld en Mervyn King.

Odds

De odds voor toernooiwinst staan de in pre-fase op volgorde van de favorietenstatus die de spelers hebben als gevolg van hun optredens eerder dit jaar. Price voert de ranglijst aan en krijgt voor deze Grand Slam of Darts 2021 een pre-toernooi quotering van x4,33 mee als hij eindwinnaar weet te worden.

Michael van Gerwen is bij de meeste online bookmakers net iets meer waard. De topdeals bij de bookies van Wedden op Sport betalen x4,50 keer je speelbedrag uit als de darter uit Vlijmen die toernooi op zijn naam weet te schrijven.

Clayton is de nummer drie bij de wedkantoren. Zijn pre-toernooi odd staat op x6,50. De Belg Van den Bergh is x11,00 waard, terwijl je voor eindwinst van Wright ook maximaal x11,00 keer je inleg krijgt uitbetaald. Van Barneveld dan? Een Haagse overwinning in het Engelse Wolverhampton staat in de pre-fase op maximaal x81,00 keer het ingelegde speelbedrag op Barney als toernooiwinnaar.

Wedden op Darten

Het eind van het jaar is een periode waarin darten veelvuldig wordt bekeken. Dit komt omdat het WK er weer aan zit te komen. Veel sportwedders gebruiken de Grand Slam of Darts in november dan ook om warm te lopen voor dat WK. Even weer aanvoelen welke darters in vorm zijn en op wie je het beste kunt inzetten.

Wil jij ook een keer meedoen? Check dan alle actuele odds en deals op Wedden op Sport en gooi de winnende pijl in het virtuele dartbord van de bookmakers door online te Wedden op Darten! Als je via ons portal meedoet weet je zeker dat je bij betrouwbare, legale en veilige wedkantoren inzet! Speel verantwoord en bewust, 18+.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.