Odds Rotterdamse derby Excelsior - Feyenoord

Op zondag 7 mei staan de Rotterdamse ploegen Excelsior Rotterdam en Feyenoord loodrecht tegenover elkaar in het Van Donge & De Roo Stadion. De Feyenoorders kunnen kampioen worden bij Excelsior. De Nederlandse bookmakers zijn er klaar voor om elke weddenschap op te nemen en belonen de voetbalgokkers, die een correcte voorspelling plaatsen, met de beste odds. Speel mee op de Rotterdamse derby Excelsior – Feyenoord via Wedden op Sport

Historie Excelsior Rotterdam – Feyenoord

De laatste wedstrijd tussen Feyenoord en Excelsior was op 13 november vorig jaar. Op die dag werd er in De Kuip gespeeld en wist de ploeg van trainer Arne Slot met 5-1 te winnen. De laatste ontmoeting op Woudestein tussen de twee Rotterdamse ploegen was op 3 februari 2019. Toen wonnen de Kralingens met 2-1 van Feyenoord.  In 2017 wist de huidige koploper van de Eredivisie voor de laatste keer te winnen Excelsior. Met een 0-1 zege was het geen grote overwinning van de Feyenoorders, maar het doelpunt van Jean-Paul Boetius leverde wel drie punten op.

De laatste wedstrijd die Excelsior speelde, was bij Vitesse. In de Gelredome te Arnhem slaagde de ploeg van trainer Martinus Dijkhuizen er niet in te winnen van Vitesse. Het werd 0-0 in Arnhem en dus keerde Excelsior wel met een punt terug naar Rotterdam.

Feyenoord slaagde er in de laatste competitiewedstrijd in te winnen van FC Utrecht. In eigen Kuip werd het 3-1 tegen de bezoekers uit de Domstad.

Favoriet

De Nederlandse bookmakers wijzen Feyenoord aan als favoriet van deze derby. De ploeg verliest dit seizoen weinig duels en staat al lange tijd op de eerste plaats.

Mocht Feyenoord dit duel winnen, dan kan het zestiende kampioenschap weleens een feit zijn. De ploeg van trainer Slot heeft het niet geheel in eigen hand. De nummer twee PSV moet in deze speelronde dan wel verliezen van Sparta. Feyenoord heeft 73 punten en de Eindhovenaren 65 punten. Excelsior staat op de zestiende plaats met 28 punten. De ploeg heeft nog wat punten nodig om de nacompetitie te ontlopen. Er zijn nog twaalf punten te scoren in dit seizoen. Het belooft dus een spannende derby te worden.

Odds Excelsior Rotterdam – Feyenoord

De quoteringen worden bij een derby altijd net iets hoger opgeschroefd door de Nederlandse bookmakers. Bij de Rotterdamse derby van aanstaande zondag staan de hoogste odds bij een zege van Excelsior. Mochten de Kralingens winnen van de huidige koploper, dan kan er bij Unibet.nl tot 11.50 keer het speelbedrag gescoord worden.

Bij een puntendeling lopen de quoteringen ook flink op. Zo keert bookmaker Bet365 tot 7.50 keer het wedbedrag uit als de Rotterdamse ploegen de punten gaan delen met elkaar.

In het 1×2 spelsysteem gaan de quoteringen bij een zege van Feyenoord niet hoger dan 1.26 keer je wedbedrag. Deze odds zijn te vinden bij Unibet.nl.

Wedden op Voetbal

Veel voetbalgokkers hebben al gescoord tijdens dit Eredivisie seizoen. Vooral wedden op winst van Feyenoord heeft dit seizoen geloond. De koploper laat weinig punten liggen. Toch blijft een goede voorbereiding op het Wedden op Voetbal van groot belang. Meespelen bij de betrouwbaarste wedkantoren van ons land hoort daar ook bij. Deze zijn te bezoeken via de bookmakerspagina van Wedden op Sport.

De Rotterdamse derby Excelsior Rotterdam – Feyenoord staat gepland op zondag 7 mei. Het duel wordt gehouden in het Van Donge & De Roo Stadion en begint om 14:30 uur. Speel mee via Wedden op Sport en scoor bij de beste Nederlandse bookmakers.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.