Odds Premier League Manchester City - Arsenal FC

In de Engelse Premier League is deze week een extra speeldag ingelast. Dat betekent voor Manchester City en Arsenal FC dat zij elkaar aanstaande woensdag ontmoeten in het Etihad Stadion te Manchester. Deze kraker van jewelste kan bepalend zijn in de titelstrijd. Vergelijk de pre-odds bij dit Premier League topduel via de Nederlandse bookmakers op Wedden op Sport!

Historie Manchester City – Arsenal FC

De lijst met ontmoetingen tussen Manchester City en Arsenal FC is enorm lang. De laatste tijd zijn The Cityzens te sterk geweest voor de ploeg uit Londen. Op 15 februari speelden de ploegen voor de laatste keer tegen elkaar. In het Emirates Stadion van Arsenal was City op die dag te sterk voor The Gunners. De ploeg van de Nederlandse verdediger Nathan Aké won met 1-3 van Arsenal.

De laatste keer dat Arsenal kwam winnen in het Etihad Stadion te Manchester was op 18 januari 2015. Op die dag versloegen The Gunners hun tegenstander in Manchester met 0-2.

Manchester City en Arsenal FC speelden in totaal 188 keer tegen elkaar sinds het seizoen 1904-1905. In totaal wonnen The Cityzens 56 keer en wist Arsenal negentig keer te winnen. In de overige 42 wedstrijden waren de teams aan elkaar gewaagd. In al die duels maakte City 232 goals. The Gunners wisten er 302 te maken. De statistieken staan dus het gunstigst aan de kant van Arsenal, maar dat zegt voor de wedstrijd van woensdag natuurlijk weer niets.

Favoriet

De Nederlandse bookmakers wijzen Manchester City aan als favoriet bij deze kraker. Dat terwijl Arsenal al heel lang koploper is van de Premier League. The Cityzens spelen thuis en zijn de laatste weken flink op dreef. Arsenal laat hier en daar wat steken vallen. In de Premier League wint de ploeg van trainer Josep Guardiola vanaf 25 februari aan één stuk door. De ploeg uit Londen boekte in de laatste drie duels drie punten. Tegen Liverpool en West Ham United werd het in beide duels 2-2. Afgelopen weekend werd er ook niet gewonnen van Southampton: 3-3.

Op de lijst van de Premier League staat Arsenal met 75 punten op de eerste plaats. Het team van trainer Mikel Arteta heeft 32 speelronden achter zich. Manchester City staat op de tweede plaats en heeft vijf punten minder dan de koploper. Ook hebben The Cityzens nog twee speelronden in te halen. Deze kraker in Manchester kan volgens de bookmakers dus voor flink wat opschudding in de titelstrijd gaan worden.

Odds Manchester City – Arsenal FC

De pre-odds zijn dus het hoogst bij een zege van Arsenal. Mocht de ploeg van trainer Arteta winnen in Manchester dan kunnen voetbalgokkers tot maximaal 5.75 keer het wedbedrag winnen.

Nog meer hoge pre-odds vonden we bij een gelijkspel. De Nederlandse bookmakers zijn bereid tot 4.60 keer het speelbedrag uit te keren als de koploper en de nummer twee van de Premier League de punten delen.

Een overwinning van Manchester City wordt het meest voorspeld. Voetbalgokkers kunnen tot 1.60 keer het wedbedrag terugverdienen bij een correcte weddenschap op winst van The Cityzens.

Wedden op Voetbal

Bij het voorspellen van voetbalwedstrijden kunnen veel prijzen gewonnen worden, maar een weddenschap kan ook verloren gaan. Speel dan ook nooit met te hoge bedragen en sta volledig achter de voorspellingen die worden ingevuld op het wedstrijdformulier van de bookmakers. Zo blijft Wedden op Voetbal verantwoord en speel je bewust!

De Premier League kraker Manchester City – Arsenal staat gepland op woensdag 26 april. Het duel in het Etihad Stadion te Manchester begint om 21:00 uur (Nederlandse tijd). Vul je voorspellingen op tijd in en win via Wedden op Sport!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.