Odds play-offs FC Twente - sc Heerenveen

Op zondag 4 juni worden de returns van de play-offs gespeeld. FC Twente en sc Heerenveen ontmoeten elkaar in Enschede. De Tukkers verdedigen een voorsprong. De heenwedstrijd in Heerenveen werd gewonnen met 1-2. Kan sc Heerenveen de schade nog herstellen in de Grolsch Veste? Vergelijk de Nederlandse bookmakerskantoren op Wedden op Sport met elkaar en scoor de beste pre-odds bij de play-off wedstrijd FC Twente – sc Heerenveen!

Historie FC Twente – sc Heerenveen

Afgelopen donderdag speelden sc Heerenveen en FC Twente tegen elkaar in het Abe Lenstra Stadion. De Tukkers wisten al snel op voorsprong te komen dankzij een wereldgoal van Václav Černý. No voor de thee kwam sc Heerenveen terug met een doelpunt van Thom Haye. Lange tijd leek het hier bij te blijven, maar in het slot van de wedstrijd maakte Manfred Ugalde nog een doelpunt voor de ploeg uit Enschede.

In de reguliere competitie wisten de Friesen dit seizoen vier punten te pakken tegen FC Twente. De wedstrijd in het Abe Lenstra Stadion leverde de ploeg van Heerenveen-trainer Kees van Wonderen drie punten op. Op 18 september vorig jaar wonnen de Friesen met 2-1 van de bezoekers uit Twente.

Ook de wedstrijd in de Grolsch veste leverde sc Heerenveen een punt op. Op 4 maart dit jaar werd het zelfs 3-3 in Enschede. De teams wisten elkaar die dag goed in evenwicht te houden.

Favoriet

Het reguliere competitieseizoen is inmiddels voorbije en de play-offs worden nog tot volgende week gespeeld. Bij de return van zondagmiddag in Enschede wijzen de Nederlandse bookmakers de Tukkers aan als favoriet voor winst. Dat komt vooral dat de Enschedeërs afgelopen donderdag wonnen bij sc Heerenveen, maar ook gezien het feit dat FC Twente weinig duels verliest in eigen huis. In de Eredivisie werd er geen wedstrijd verloren dit seizoen. De achtste finale van de KNVB beker tegen Ajax ging wel verloren in de Grolsch Veste.

Heerenveen wist het de laatste weken van de Eredivisie de ploegen flink lastig te maken. Zo pakte de ploeg van trainer Van Wonderen een punt bij PSV (3-3) en bij AZ (1-1). Bij NEC Nijmegen werd gewonnen (2-3). De Friese ploeg zal niet met knikkende knieën naar Enschede komen afreizen.

Odds FC Twente – sc Heerenveen

De bookmakers zijn er klaar voor om de voorspellingen van voetbalwedders op te nemen. De quoteringen zijn niet mis bij de return in Enschede. De hoogste odds vind je bij een zege van sc Heerenveen. Als de ploeg van trainer Van Wonderen komt winnen, dan kunnen voetbalgokkers tot 8.40 keer de inleg scoren.

Bij een gelijkspel zijn ook goede quoteringen te scoren. Zo keert TOTO.nl al tot 5.25 keer het speelbedrag uit als FC Twente en sc Heerenveen aan elkaar gewaagd zijn in de terugwedstrijd van de halve finale.

Wint FC Twente ook thuis van de Friese formatie? Dan gaat de ploeg van trainer Ron Jans door naar de finale en kunnen voetbalgokkers tot 1.38 keer het speelbedrag teruggestort krijgen van de bookmakers.

Wedden op Voetbal

Wedden op Voetbal maakt het volgen van voetbal nog leuker. Welke ploeg dringt door naar de finale waar Sparta Rotterdam of FC Utrecht wacht en kan een ticket scoren voor de Europe Conference League? Vergelijk de odds bij de bookmakers en sla toe op het juiste moment.

De Conference League play-offs FC Twente – sc Heerenveen zal op zondag 4 juni worden gehouden in de Grolsch Veste te Enschede. De wedstrijd begint om 14:30 uur. Laat voor dat tijdstip je voorspellingen achter via Wedden en Sport en wie weet behoor jij zondag tot de winnaars!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.