Odds kwartfinale Conference League: Leicester City - PSV Eindhoven

PSV speelt op donderdag 7 april de heenwedstrijd in de kwartfinales van de UEFA Europe Conference League. De Eindhovenaren beginnen het tweeluik tegen Leicester City met een uitwedstrijd. Voorspel de uitslag van Leicester City – PSV Eindhoven via Wedden op Sport en scoor de beste bookmakersdeals voor deze Conference League kraker!

Historie Leicester City – PSV Eindhoven

In de geschiedenis van het internationale voetbal zijn nul wedstrijden terug te vinden tussen Leicester City en PSV Eindhoven. Het duel van aanstaande donderdag is dan ook een regelrechte primeur. In dit historische overzicht beperken we ons dan ook tot de meest recente historie: de laatste vijf wedstrijden die beide clubs speelden.

Leicester City deed het daarin niet al te best. De Engelse Premier League club speelde zeer wisselvallig. Na de Conference League zege op Stade Rennes ging de ploeg met 2-0 onderuit bij Arsenal. Vervolgens verloor het ook bij Stade Rennes, maar vanwege de voorsprong opgebouwd in het thuisduel ging Leicester toch door naar deze kwartfinale. De Premier League wedstrijd tegen Brentford werd vervolgens met 2-1 gewonnen, waarna afgelopen weekend een punt in de kraker tegen Manchester United het maximaal haalbare bleek.

PSV deed het in de afgelopen vijf duels prima. De 4-4 tegen FC Kopenhagen was bizar, maar leverde dus geen overwinning op. Dat lukte wel in de drie duels die daarna werden gespeeld. FC Utrecht werd met 0-1 geklopt. FC Kopenhagen op eigen veld met 0-4 en ook Fortuna Sittard moest veel goals slikken: 5-0. Afgelopen weekend ging het echter mis. In de topper tegen FC Twente verspeelde PSV twee dure punten: 3-3.

Favoriet bij Leicester City – PSV Eindhoven

We hoeven er niet omheen te draaien: Leicester City is de absolute topfavoriet in deze kwartfinalepartij. De Premier League club geniet een enorme status in Engeland en Europa. PSV daarentegen wist al menige jaargangen geen indrukwekkende prestatie meer neer te zetten op het internationale podium. Sterker nog: het is voor het eerst in jaren dat PSV weer wist te overwinteren in Europa.

De pre-odds lopen dan ook flink op als je durft te spelen op een overwinning voor de ploeg uit Eindhoven. De winstkansen liggen echter een stuk lager, dan wanneer je zou kiezen voor een weddenschap op een winnend Leicester. Hieronder een overzicht van de pre-wedstrijd quoteringen, twee dagen voor de wedstrijd.

Odds

Een zeer hoge winstbonus kan je winnen door met echt geld te spelen op PSV Eindhoven. Voetbalgokkers die het aandurven in te zetten op PSV, zullen bij een Eindhovense zege fors beloond worden. De maximale pre-odds lopen namelijk al snel op naar x3,25 keer je inleg.

Dit is echter niet de allerhoogste bookmakersbonus bij dit duel in de kwartfinale van de Conference League. Ook bij een gelijkspel kan je flink scoren! Lukt het PSV om Leicester City in eigen huis in bedwang te houden en met een gelijkspel op zak af te reizen naar Eindhoven? Dan zit PSV op rozen voor de return en mogen punters die hierop hebben ingezet alvast flink cashen: maximaal x3,60 keer het ingelegde speelbedrag wordt er dan door de bookmakers uitbetaald!

Winst van de Engelse formatie staat het laagste in de pre-wedstrijd fase. Sportgokkers die inzetten op Leicester City hebben volgens de wedkantoren de hoogste winstkansen en krijgen daarom maximaal x2,18 keer hun inzetbedrag uitgekeerd.

Wedden op Voetbal

De Europe Conference League is een nieuw Europees voetbaltoernooi dat door de Nederlandse successen snel in populariteit is gestegen. Dat is ook te merken bij de online bookmakers. Vele punters wagen hun kans en spelen mee via Wedden op Sport.

Wil jij ook een keer Wedden op Voetbal of heb je dat al heel vaak gedaan? Zorg dan dat je om mee te doen met Leicester City – PSV Eindhoven je voorspelling achterlaat vóór donderdag 7 april 21:00 uur. Want dat is het moment dat de aftrapt wordt verricht en tevens ook de pre-odd vervangen worden door live betting odds. Vergelijk, zet in en win via Wedden op Sport.nl!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.