Odds KNVB beker duel: SV Spakenburg - PSV Eindhoven

Deze week worden de halve finales van de TOTO KNVB beker gehouden. Op dinsdagavond treffen SV Spakenburg en PSV elkaar op het Sportpark de Westmaat in Spakenburg. De amateurploeg heeft al twee Eredivisie clubs verrast op weg naar de laatste vier van het bekertoernooi. Kan PSV Eindhoven de trotse ploeg in Spakenburg verslaan en doorstromen naar de finale? Vergelijk de bookmakers met elkaar op Wedden op Sport en speel mee volgens de beste KNVB beker odds! 

Historie SV Spakenburg – PSV Eindhoven

Het is bijna dertien jaar geleden dat SV Spakenburg en PSV Eindhoven een duel tegen elkaar speelden. Om precies te zijn dateert die wedstrijd op 10 oktober 2010. Toen ging het om de zestiende finale van de KNVB beker en werd het duel in Eindhoven gespeeld. PSV wist toen met 3-0 te winnen en door te stromen naar de achtste finales waar het Roda JC trof.

PSV wist vorig seizoen de finale van de KNVB beker te winnen. De finale was tegen Ajax Amsterdam.  In De Kuip werd het toen 2-1 voor de Brabanders. De ploeg uit Eindhoven heeft de beker in totaal tien keer gewonnen. Voor Spakenburg zal het de eerste keer zijn dat het de beker wint.

De ploeg uit Spakenburg wist in dit KNVB bekerseizoen al te winnen van de Eredivisie clubs FC Utrecht en FC Groningen. Beide keren ging het om een uitwedstrijd. In de Galgenwaard werd het 1-4 voor de ploeg van trainer Chris de Graaf. In de Euroborg versloeg Spakenburg de Groningers met 2-3. De Eindhovense formatie rekende in de vorige ronde af met ADO Den Haag en FC Emmen (beide keren met 3-1).

Favorieten SV Spakenburg – PSV Eindhoven

De Nederlandse bookmakers wijzen PSV aan als favoriet van deze halve bekerfinale. De Eindhovenaren wonnen vorig seizoen ook de beker en neemt het op tegen een amateurploeg uit de tweede divisie.

De twee laatste wedstrijden die de Eindhovenaren speelden, was tegen SC Cambuur en Vitesse. Het team van trainer Ruud van Nistelrooij won met 5-2 van de Friese ploeg, maar wist van Vitesse in Arnhem niet te winnen. Het werd 1-1 in de Gelredome. PSV staat derde in de Eredivisie. SV Spakenburg staat pas tiende in de Jack’s League. De laatste twee duels gingen verloren. Quick Boys won met 4-2 van de ploeg van trainer De Graaf en ook van Scheveningen werd niet gewonnen (0-1.) Qua krachtsverhouding heeft PSV de beste papieren om door te stromen naar de bekerfinale.

Odds SV Spakenburg – PSV Eindhoven

Winst van SV Spakenburg levert dan ook de hoogste pre-odds op bij de Nederlandse bookmakers. Mocht de Spakenburgse formatie stunten tegen PSV en het tot de finale schoppen, dan wordt er tot maximaal 16.50 keer het wedbedrag uitgekeerd!

Bij een gelijkspel lopen de pre-odds in het 1×2 spelsysteem op tot maximaal 8.50 keer de inleg. Deze quotering staat genoteerd bij TOTO.nl!

Gaan de Eindhovenaren de finale van de KNVB beker 2022-2023 spelen tegen Feyenoord of Ajax? Dan keren Unibet.nl en BetCity tot 1.16 keer het speelbedrag uit.

Wedden op Voetbal

De KNVB beker is toegekomen aan de halve finales. Welke twee ploegen gaan door naar de finale? De eindstrijd wordt traditioneel in De Kuip te Rotterdam gehouden wordt. Wil je ook Wedden op Voetbal? Bereid je voorspelling dan goed voor via Wedden op Sport.

De KNVB beker halve finale SV Spakenburg – PSV Eindhoven staat gepland op dinsdag 4 april om 20:00 uur op het Sportpark Westmaat te Spakenburg. Gaat favoriet PSV door naar de finale dat op 30 april gespeeld wordt in De Kuip. Speel mee via Wedden op Sport!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.