Odds KNVB beker sc Heerenveen - Feyenoord

Sc Heerenveen en Feyenoord treffen elkaar aanstaande woensdag in de kwartfinale van de KNVB Beker. De teams bepalen in één duel welke ploeg doorstroomd naar de halve finales die begin april worden gespeeld. Wedden op sc Heerenveen – Feyenoord? Bezoek de bookmakers op Wedden op Sport en speel mee!

Historie sc Heerenveen – Feyenoord

Sc Heerenveen en Feyenoord speelden op 17 februari 2021 ook de kwartfinale van de KNVB beker tegen elkaar. Toen waren de Friezen te sterk voor de bezoekers uit Rotterdam. Sc Heerenveen won met 4-3 in het Abe Lenstra Stadion. De Friese formatie trof Ajax in de halve finale en moest toen afzien tegen de Amsterdammers die met 0-3 wisten te winnen en doorgingen naar de finale.

Feyenoord heeft twee weken geleden de ploeg in Friesland nog bezocht in de Eredivisie. De ploeg van trainer Arne Slot maakte voor de rust al twee goals, maar in de 75ste minuut van de wedstrijd maakte ook sc Heerenveen een doelpunt. De ploeg in Heerenveen kon de gelijkmaker niet meer bewerkstellen en dus namen de Rotterdammers drie punten mee naar de havenstad.

Favorieten

De Nederlandse bookmakers wijzen Feyenoord aan als winnaar van deze kwartfinale in het Friese Heerenveen. De Rotterdamse ploeg staat in de Nederlandse competitie al weken op de eerste plaats. De ploeg in Heerenveen staat tiende in de Eredivisie. Het verschil in de competitie is groot, maar Feyenoord liet in de vorige speelronde van de KNVB beker wel zien dat winnen ook voor de Rotterdamse ploeg niet gemakkelijk is. Er werd nipt gewonnen van N.E.C. Nijmegen. In de Kuip werd de wedstrijd verlengd en moesten er zelfs strafschoppen aan te pas komen om een winnaar aan te kunnen wijzen. Uiteindelijk was dat dus Feyenoord.

Sc Heerenveen schakelde NAC Breda uit in de vorige bekerronde. De ploeg van trainer Kees van Wonderen deed dat binnen de reguliere speeltijd. Het werd 1-2 in het Stadion van NAC. De Friese ploeg speelt woensdag in eigen huis tegen Feyenoord.

Odds sc Heerenveen – Feyenoord

De pre-odds bij deze KNVB kwartfinale zijn het hoogst als je inzet op winst van sc Heerenveen. Mocht de Friese ploeg winnen, dan kun je bij bookmaker Unibet.nl tot maximaal 5.00 keer het speelbedrag uitgekeerd krijgen.

Een gelijkspel in de reguliere speeltijd is ook een flinke duit waard bij de Nederlandse bookmakers. Unibet.nl en TOTO keren tot maximaal 4.25 keer het speelbedrag uit als er na negentig minuten speeltijd nog geen winnaar is.

Een overwinning van Feyenoord is in de pre-fase quoteringen waard van maximaal 1.71 keer je speelbedrag. Deze pre-odd staat vermeld in het 1×2 spelsysteem bij TOTO.nl!

Wedden op Voetbal

Nu het KNVB beker seizoen 2022-2023 langzaam aan naar de finale te gaat, wordt het voorspellen van de wedstrijden een steeds grotere uitdaging. Met Wedden op Voetbal kun je heel wat bookmakers laten cashen, maar speel wel altijd veilig en verantwoord mee. Om je winstkansen te verhogen is een goede voorbereiding een must. Speel nooit zomaar mee, maar sta achter te weddenschap.

De KNVB beker kwartfinale sc Heerenveen – Feyenoord staat gepland op woensdag 1 maart. Het duel in het Abe Lenstra Stadion begint om 20:00 uur. Speel mee, zet in en win de beste bookmakerdeals bij een correcte voorspelling op Heerenveen – Feyenoord!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.