Odds Grand slam of Darts 2019

Zaterdag 9 november begint in het Engelse Wolverhampton de Grand Slam of Darts 2019. Dit toernooi spelen de darters in poules van vier tegen elkaar. De nummers één en twee van iedere groep gaan door naar de knock-outfase van het toernooi dat wordt afgewerkt in het altijd sfeervolle Aldersley Leisure Village. Wie wordt de opvolger van Gerwyn Price, de verrassende winnaar van 2018? Zet nu in bij Wedden op Sport en win!

Historie

De Grand Slam of Darts is nog niet zo oud. De eerste editie werd gehouden in 2007. Phil Taylor was de allereerste darter die de trofee omhoog mocht houden. Sinds 2015 is het toernooi gebaseerd op de wereldranglijst. En dat was gelijk ook het eerste jaar dat Michael van Gerwen de titel greep. MVG zou ook in 2016 en 2017 aan het langste eind trekken, maar vorig jaar speelde hij darter uit Vlijmen een bijrol.

De finale van 2018 ging tussen Gerwyn Price en Gary Anderson. Die laatste was vooraf torenhoog favoriet bij de bookmakers, maar de underdog won! Spelers die op Price hadden gegokt, hadden ook letterlijk prijs! Want de quoteringen voor een zege van de Welshman waren enorm. De gokkantoren mochten flink in de buidel tasten terwijl Price zelf een slordige vijf ton overhield aan zijn zege op Anderson.

Favorieten

Phil Taylor is er als recordwinnaar (zes zeges) niet meer bij en dus is wie anders dan Van Gerwen de primus bij de bookmakers. Mighty Mike won de Grand Slam of Darts al drie keer en is daarmee samen met Taylor de enige die het toernooi meer dan één keer won. De andere voormalige winnaar die komende week acte de preseance zal geven is Gerwyn Price (titelverdediger). Raymond van Barneveld (winnaar in 2012) is er niet bij.

Barney behoort niet tot de favorieten dit keer. Wel mag Adrian Lewis als outsider gezien worden. Lewis zit bij Van Gerwen in de poule. Er zijn in totaal acht poules (A t/m H) en in elke groep zit wel een kanshebber. Poule A dus MVG en Lewis, Poule B James Wade, Poule C Price, Poule D Gary Anderson, Poule E Rob Cross en Dave Chisnall, Poule F Peter ‘snakebite’ Wright en Poule H Daryl Gurney.

En daarmee hebben we gelijk alle favorieten voor de eindzege die op zondag 17 november wordt vergeven opgenoemd. Van Nederlandse zijde geen Barney en ook geen Wattimena (miste op een haar na de plaatsing), maar wél Wesley Harms (Groep B), Danny Noppert (Groep F) en Richard Veenstra (Groep G).

Odds

Er kan bij de bookmakers nu al gespeeld worden op de mogelijk eindwinnaar, finalisten of darters met de meeste 180 in het gehele toernooi. Maar er wordt natuurlijk vooral gespeeld op afzonderlijke partijen. De odds voor de eerste ronde zijn inmiddels bekend en zo weten we dat een overwinning van MVG x1,15 keer je inleg waard is en dat een nederlaag zorgt voor x5,50 keer het ingelegde speelbedrag voor de mensen die vooraf inzetten op Jim Williams, de tegenstander van Michael van Gerwen.

Winst van Peter Wright staat op x1,20, terwijl een stunt van Warren tegen Wright spelers x4,50 keer hun inleg oplevert. Rob Cross treft een vrouwelijke tegenstander: Lisa Ashton. Winst van Cross op deze dame lijkt een formaliteit en dus is de odd laag: x1,05. Gaat Ashton haar beste spel bovenhalen en Cross verslaan? Dan mag je hopen dat jij hebt gegokt via Wedden op Sport, want de gemiddeld odd bij de bookies is momenteel x11,00 je inleg!

Wedden op Darts

Wedden op Darts is niet alleen leuk, er zijn ook enorm veel winstkansen. Wie gooit de eerste 180’er? Komt er een 9 darter? Wie wordt de eindwinnaar en met welk gemiddelde? Welke toppers vliegen er in de poulefase uit, wat worden de poule-uitslagen en hoe verlopen de knock-outrondes? Allemaal kansen om geld te winnen met het spelen op Darten! Aarzel dus niet en check onze actuele odds voor de Grand Slam of Darts 2019!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.