Odds play-off finale: Sparta Rotterdam - FC Twente

Sparta Rotterdam en FC Twente staan in de finale voor een ticket naar de Europa Conference League 2023-2024. De ploegen treffen elkaar aanstaande donderdag in Het Kasteel te Rotterdam. De ploeg die op Spangen wint, boekt een voorsprong op de return van aanstaande zondag in de Grolsch Veste te Enschede. Wie wint de finale en speelt na de zomer in de voorronde van de UEFA Conference League? Scoor de beste odds bij Sparta Rotterdam – FC Twente via Wedden op Sport!

Historie Sparta Rotterdam – FC Twente

Sparta en FC Twente hebben beide al een team verslagen op weg naar een Europe Conference League ticket. Sparta Rotterdam wist in de halve eindstrijd FC Utrecht te kloppen. Gemakkelijk ging dat niet voor de ploeg van trainer Maurice Steijn. In de Galgenwaard wisten de Spartanen met 1-2 te winnen, maar op Het Kasteel gaf Sparta het nog bijna uit handen. De Domstedelingen maakten als enige een goal: 0-1. En dus moest de wedstrijd verlengd worden. Dat leverde ook niets op en dus werden er strafschoppen genomen. De Spartanen wisten die beter te benutten dan de Domstedelingen en gingen dus door naar deze play-off finale.

FC Twente speelde de halve finale tegen sc Heerenveen. De ploeg van trainer Ron Jans won bij de Friese ploeg die achtste werd in de Eredivisie met 1-2. In eigen Grolsch Veste zette de Tukkers de stempel pas echt op deze halve finale. FC Twente won met 4-0 voor eigen publiek en had dus geen enkele moeite om zich te plaatsen voor deze play-off finale die over twee duels beslist zal gaan worden.

Favoriet

De uitslagen van FC Twente in de halve finale zijn een stuk overtuigender dan die van Sparta. Dat maakt de Tukkers favoriet bij de bookmakers. De hoogste quoteringen kunnen gescoord worden bij winst van de Spartanen en bij een gelijkspel.

Sparta is de thuisploeg in de heenwedstrijd van de finale. De Rotterdamse formatie zal dan ook extra gebrand zijn een goed resultaat te gaan behalen met oog op de return van zondag in Enschede.

Odds Sparta Rotterdam – FC Twente

De online bookmakers hebben de hoogste quoteringen ingedeeld bij een overwinning van de Spartanen. Als Sparta wint, kan je dat bij Unibet.nl en FC Twente tot 3.80 keer het wedbedrag opleveren.

Een gelijkspel is in het 1×2 spelsysteem tot 3.70 keer de inleg waard. Deze quotering vond Wedden op Sport ook bij Unibet.nl en BetCity.

De voetbalgokkers die graag een weddenschap doen op winst van de Tukkers kunnen ook nog altijd het dubbele van de inleg terugkrijgen bij een correcte voorspelling. Als de Tukkers zegevieren op Het Kasteel hanteren de wedkantoren pre-odds die oplopen tot 2.00 keer de inleg.

Wedden op Voetbal

De bookmakers hebben heel wat hoge odds en leuke promoties klaarstaan voor de finale van de play-offs voor Conference League voetbal. Speel wel altijd veilig en bewust mee en maak alleen een weddenschap waar je zelf ook achterstaat. Alles over veilig Wedden op Voetbal kan je terugvinden op Wedden op Sport.

De finale van de play-offs voor Europees voetbal Sparta Rotterdam – FC Twente wordt gespeeld op donderdag 8 juni. De eindstrijd begint om 20:00 uur op Het Kasteel te Rotterdam. Welke ploeg wint de heenwedstrijd en boekt een voorsprong op de return van aanstaande zondag? Speel mee via Wedden op Sport en scoor bij de beste bookmakers.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.