Odds Europa League kraker Feyenoord - AS Roma

Op donderdagavond speelt Feyenoord in eigen Kuip tegen AS Roma. De ploeg van trainer Slot speelt dan de zestiende finale van de UEFA Europa League tegen de Italiaanse ploeg. Bij winst kunnen de Rotterdammers hun klus af gaan maken in de return in Rome dat volgende week wordt afgewerkt. Vergelijk de odds en bookmakers met elkaar op Wedden op Sport en scoor bij de kraker Feyenoord – AS Roma!

Historie Feyenoord – AS Roma

In de laatste twee jaar speelden Feyenoord en AS Roma driemaal eerder tegen elkaar. In 2022 stond Feyenoord in de finale van de Conference League tegenover AS Roma. De Rotterdammers verloren de wedstrijd met 1-0 van de Romeinen. Een jaar later speelden de ploegen de kwartfinale van de Europa League tegen elkaar. In het tweeluik won de ploeg van trainer Arne Slot met 1-0 van AS Roma, maar wisten dat in Rome niet te verzilveren in een plaatsje in de halve finale. In Rome zegevierden de Romeinen met 4-1 van Feyenoord.

Favoriet

De Nederlandse bookmakers zien kansen voor Feyenoord om te winnen in De Kuip. De hoogste quoteringen worden namelijk uitgekeerd als AS Roma wint in Rotterdam-Zuid. Dat heeft er grotendeels mee te maken dat de Rotterdamse ploeg voor eigen publiek speelt, maar ook de huidige vormen van beide teams. Feyenoord staat namelijk tweede in de Nederlandse Eredivisie en laat weinig punten liggen. AS Roma maakte een moeilijke periode door, maar staat inmiddels zesde in de Italiaanse Serie A.

Toch schroeven de wedkantoren de pre-odds bij winst van de Romeinen hoger op dan bij een zege van Feyenoord. Houd de pre-odds bij de bookmakers goed in de gaten, want de quoteringen kunnen nog veranderen in aanloop naar de wedstrijd in De Kuip.

Odds Feyenoord – AS Roma

De pre-odds bij deze zestiende finales van de Europa League lopen torenhoog op. Bij de wedstrijd van Feyenoord tegen AS Roma zijn de hoogste quoteringen te vinden bij een zege van de Romeinen. Als AS Roma wint in Rotterdam-Zuid keren de bookmakers tot 3.82 keer het speelbedrag uit en dat is een zeer hoge beloning bij winst van deze Italiaanse topploeg.

Houden de teams aanstaande donderdag elkaar in evenwicht in De Kuip te Rotterdam, dan kan er via de bookmakers op Wedden op Sport tot maximaal 3.58 keer het speelbedrag gescoord worden.

Een zege van trainer Slot en zijn team levert ook een leuke beloning op. Bij een correcte voorspelling op winst van de Rotterdammers keren de bookmakers tot 2.00 keer het speelbedrag uit.

Wedden op Voetbal

Wie in de pre-fase wil wedden op de zestiende finale in de UEFA Europa League Feyenoord – AS Roma kan dat doen tot donderdag 15 februari. Op die dag begint de wedstrijd om 18:45 uur in De Kuip te Rotterdam. Wees er dus snel bij, want de wedstrijd begint al vroeg in de avond. Winnen de Rotterdammers voor eigen publiek van de Romeinen? Scoor zelf ook door te kiezen voor veilig en bewust te Wedden op Voetbal!

Bezoek de betrouwbaarste bookmakers van ons land door mee te spelen via Wedden op Sport! Vul de juiste voorspelling in en win die weddenschap bij deze Europa League kraker van Feyenoord!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.