Odds Eredivisie wedstrijd Feyenoord - FC Utrecht

Op zondag 23 april speelt Feyenoord een wedstrijd tegen FC Utrecht. De ploegen treffen elkaar in De Kuip te Rotterdam en daar wisten de Domstedelingen in 2014 voor de laatste keer de Rotterdamse ploeg te overmeesteren. Wat gaat het dit keer worden? Scoor de beste pre-odds bij de Eredivisie wedstrijd Feyenoord – FC Utrecht via Wedden op Sport!

Historie Feyenoord – FC Utrecht

Feyenoord heeft de laatste wedstrijden tegen FC Utrecht in De Kuip weinig te vrezen gehad. In 2014 kwam FC Utrecht met 1-2 winnen in Rotterdam, maar in de negen jaar die volgden verloren de Rotterdammers geen duel weer van de Domstedelingen. Wel werd het tweemaal een gelijkspel. In 2019 en 2020 werd het tweemaal een 1-1 gelijkspel tussen Feyenoord en FC Utrecht.

De laatste keer dat de twee teams uit de Eredivisie elkaar troffen in De Kuip was op 24 april vorig jaar. De Rotterdamse formatie won de wedstrijd voor eigen publiek met 2-1 van het team uit Utrecht. Dit seizoen wist de ploeg van trainer Arne Slot de uitwedstrijd bij FC Utrecht niet te winnen. Op 8 januari dit jaar werd het 1-1 in de Galgenwaard.

De grootste thuisoverwinning van Feyenoord tegen FC Utrecht dateert van 1974-1975. Het werd toen 5-0 voor de Rotterdamse club. In 2004-2005 leed Feyenoord haar grootste thuisnederlaag tegen FC Utrecht. De Domstedelingen kwamen toen met 0-3 winnen in De Kuip.

Favoriet

Bij dit duel van aanstaande zondag wijzen de bookmakers Feyenoord aan als favoriet. De Rotterdammers staan eerste in de Eredivisie en hebben hun laatste competitieduel op 18 september vorig jaar verloren. Toen was PSV in Eindhoven een maatje te groot voor de koploper van de Eredivisie.

FC Utrecht staat zevende in de Eredivisie en verloor vorige maand veel punten in de competitie. De laatste twee duels wist de ploeg van trainer Michael Silberbauer weer te winnen en dat zal de Domstedelingen wat vertrouwen moeten geven richting de uitwedstrijd in Rotterdam. De Nederlandse bookmakers schalen de pre-odds bij FC Utrecht het hoogst in.

Odds Feyenoord – FC Utrecht

De bookmakers zijn bereid tot 9.00 keer het speelbedrag uit te keren als FC Utrecht na negen jaar weer eens drie punten weet mee te pakken vanuit De Kuip. Bij Unibet.nl hanteren ze deze hoge quotering.

Een gelijkspel krijgt ook een hoge pre-wedstrijd quotering mee. Mochten de koploper en de nummer zeven van de Eredivisie de punten gaan delen, dan keren de wedkantoren tot maximaal 5.80 keer het speelbedrag uit.

Een overwinning van Feyenoord wordt het meest voorspeld. De bookmakers hebben de odds op maximaal 1.36 keer het wedbedrag dat voetbalgokkers inzetten, ingedeeld bij winst van de huidige koploper.

Wedden op Voetbal

Het lijkt er steeds meer op dat Feyenoord dit seizoen kampioen gaat worden. De Rotterdammers zijn moeilijk af te remmen door de Eredivisie clubs. Er staan nog vijf speelronden op de rol van dit Eredivisie seizoen. Is FC Utrecht één van de ploegen die de Rotterdammers af gaat remmen? Laat je voorspellingen achter bij de Nederlandse bookmakers op Wedden op Sport en speel verantwoord en bewust.

De Eredivisie wedstrijd Feyenoord – FC Utrecht staat gepland op zondag 23 april om 16:45 uur in De Kuip te Rotterdam. Ook Wedden op Voetbal? Vergelijk de wedkantoren met elkaar op onze bookmakerspagina en maak de beste bookmakerdeals!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.