Odds Eredivisie PSV Eindhoven - sc Heerenveen

Op zondag 21 mei spelen alle Eredivisie clubs de 33ste speelronde in de Nederlandse voetbalcompetitie. PSV Eindhoven treft op die dag sc Heerenveen. De Eindhovenaren strijden voor de tweede plaats. Sc Heerenveen probeert de achtste plaats te behouden met oog op de play-offs voor Europees voetbal. Scoor de beste pre-odds  bij PSV Eindhoven – sc Heerenveen via Wedden op Sport.nl!

Historie PSV Eindhoven – sc Heerenveen

In Eindhoven is PSV al heel lang niet meer verslagen. Op 12 november vorig jaar wist AZ Alkmaar nog drie punten te pakken in het Philips Stadion. En op 7 januari van dit jaar pakte Sparta nog een punt in Eindhoven, maar de ploegen die volgden, keerden allen met lege handen naar huis.

Vorig seizoen slaagde sc Heerenveen er ook niet in om te winnen in de Brabantse lichtstad. De wedstrijd van 20 februari 2022 eindigde in een 3-1 zege voor de Eindhovense ploeg. Het jaar ervoor eerder werd het nog 2-2 in het Philips Stadion. Dit seizoen slaagde de ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij erin te winnen bij sc Heerenveen. Op 9 oktober vorig jaar werd het 0-1 in het Abe Lenstra Stadion.

Afgelopen weekend werd Feyenoord kampioen en dus is voor PSV de tweede plaats het hoogst haalbare. De ploeg van trainer Van Nistelrooij heeft nog een driepunter nodig om zeker te zijn van de tweede plek van de Eredivisielijst. Sc Heerenveen staat achtste en die plek geeft toegang op de play-offs voor Europees voetbal. De komende twee duels moeten de Friesen dan wel winnen om de concurrentie definitief voor te blijven.

Favoriet

De Eindhovenaren zijn bij de bookmakers favoriet bij dit thuisduel in het Philips Stadion van PSV. De ploeg van trainer Van Nistelrooij heeft al een lange ongeslagen reeks opgebouwd. Dat de ploeg in Eindhoven moeilijk te kloppen is, telt natuurlijk ook mee in de spelstatistieken.

Winst van sc Heerenveen levert dan ook hoge bookmakersbeloningen op. Ontdek de hoogste quoteringen via de bookmakerspagina van Wedden op Sport. Gebruik je voetbalkennis en profiteer van de beste deals.

Odds PSV Eindhoven – sc Heerenveen

De Nederlandse bookmakers verwachten dat PSV in deze wedstrijd tegen sc Heerenveen aan het langste eind zal trekken. De pre-odds bij winst van sc Heerenveen zijn het hoogst ingeschaald. De wedkantoren keren tot 11.00 keer het speelbedrag uit bij een overwinning van de Friese formatie.

Worden de punten gedeeld in het Philips Stadion? Dan zijn de bookmakers bereid tot maximaal 7.00 keer het speelbedrag uit te keren aan voetbalgokkers die voorafgaand aan de wedstrijd in Eindhoven een gelijkspel invulden op het wedformulier.

Een overwinning van PSV Eindhoven is in het 1×2 spelsysteem een maximale pre-odd van 1.27 keer het speelbedrag waard. Scoor de beste deals en check de meest actuele odds na bij de wedkantoren via Wedden op Sport.

Wedden op Voetbal

Het Eredivisie seizoen 2022-2023 is bijna afgerond. Voetbalgokkers hebben nog twee speelronden de kans om de beste bookmakerdeals te maken. Ga je voor de beste deals? Houd de wedkantoren dan scherp in de gaten en sla toe op het meest gunstigste moment om een weddenschap te plaatsen. Speel veilig en bewust mee via Wedden op Sport.

Ook Wedden op Voetbal? De Eredivisie wedstrijd PSV Eindhoven – sc Heerenveen staat gepland op zondag 21 mei. De wedstrijd begint om 14:30 uur in het Philips Stadion te Eindhoven. Mis niets van speelronde 33 van de Eredivisie en speel mee bij de betrouwbaarste bookmakers van Nederland.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.