Odds Eredivisie kraker PSV - FC Twente

In de Eredivisie staat aanstaande zondag de kraker PSV Eindhoven – FC Twente op het menu. Het duel in het Philips Stadion is voor beide teams cruciaal. De ploegen moeten winnen om de koplopers niet uit het oog te verliezen. Wie gaat er drie punten pakken in de Brabantse lichtstad? Vind de beste odds bij de Eredivisie kraker PSV – FC Twente op Wedden op Sport!

Historie PSV – FC Twente

PSV heeft sinds 2012 thuis niet meer verloren van FC Twente. In dat jaar kwamen de Tukkers zelfs met 2-6 winnen in Eindhoven. In de negen competitiewedstrijden die daarna volgden werd het twee keer een gelijkspel en de overige ontmoetingen werden overwinningen van PSV.

Dit jaar verloren de Eindhovenaren nog geen enkele wedstrijd in eigen stadion. De eerste wedstrijd van 2023 was tegen Sparta en dat werd nog een gelijkspel: 0-0, maar de vier duels die volgden werden gewonnen door PSV.

FC Twente wint dit seizoen moeilijk in uitwedstrijden. Dit jaar is er nog geen uitzege geboekt. Wel wisten de Tukkers een punt te pakken bij Ajax in Amsterdam. In de Johan Cruijff Arena werd het 0-0. Afgelopen weekend ging de uitwedstrijd bij Go Ahead Eagles verloren. De Overijsselse derby werd 2-0 voor de ploeg in Deventer.

Favorieten

De hoogste odds bij dit duel vind je bij een zege van FC Twente en daarmee geven de Nederlandse bookmakers wel aan de Eindhovense ploeg als favoriet van dit duel aan te wijzen.

PSV staat op de vierde plaats van de Eredivisie en heeft 43 punten. FC Twente staat daar net onder op de vijfde plaats met veertig punten. Het verschil op de ranglijst is dus niet zo groot.

Odds PSV – FC Twente

Bij deze kraker in de Eredivisie willen de bookmakers graag gul zijn. De pre-odds in het 1×2 spelsysteem staan het hoogst ingedeeld bij een zege van FC Twente. Komt de ploeg uit Enschede winnen, dan kun je bij Unibet.nl tot maximaal 5.60 keer het speelbedrag verdienen bij een correcte voorspelling op winst van de Tukkers.

Een gelijkspel in Eindhoven krijgt ook een goede quotering mee. De Nederlandse bookmakers hebben er quoteringen van boven de keer vier je speelbedrag voor klaarstaan. Bij Unibet.nl kun je zelfs bij een gelijkspel tot maximaal 4.35 keer het speelbedrag scoren.

Een overwinning van PSV Eindhoven staat ingedeeld op een maximale pre-odd van 1.63 keer het speelbedrag en ook dat is een prima odd om een gokje te wagen op deze Eredivisie kraker.

Wedden op Voetbal

Voetbalgokkers en bookmakers zijn razend dol op dit soort wedstrijden in de Eredivisie. De strijd om de koppositie is goed te voelen en dat maakt deze duels extra spannend om naar te kijken en om op te wedden. Wil jij ook Wedden op Voetbal, maar wil je eerst nog wat informatie over de bookmakers? Ga dan naar de bookmakerspagina en vind de informatie die je nodig hebt voor het maken van succesvolle weddenschappen.

De Eredivisie kraker PSV Eindhoven – FC Twente wordt zondag 26 februari gespeeld. Het decor is het Philips Stadion te Eindhoven waar om 16:45 uur wordt afgetrapt. Pak jij in deze laatste wedstrijd van speelronde 23 een leuke bookmakersbeloning mee? Ga naar de wedkantoren op Wedden op Sport.nl en sla je slag bij PSV – FC Twente!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.