Odds Eredivisie Feyenoord - Go Ahead Eagles

Feyenoord kan aanstaande zondag kampioen van Nederland worden als het Go Ahead Eagles in De Kuip verslaat. De ploeg van trainer Arne Slot heeft nog een punt nodig om de titel te veroveren. Houdt Go Ahead Eagles het kampioensfeest op de Coolsingel tegen of kunnen de kurken van de flessen in Rotterdam-Zuid? Scoor de beste pre-odds bij het Eredivisie duel Feyenoord – Go Ahead Eagles via Wedden op Voetbal!

Historie Feyenoord – Go Ahead Eagles

In de meest voorafgaande seizoenen wist Feyenoord in eigen Kuip wel te winnen van Go Ahead Eagles. Vorig jaar werd het 2-0 voor Feyenoord dankzij twee treffers van Brian Linssen die nu in Azië speelt. Go Ahead Eagles kwam in 2015 voor de laatste keer drie punten pakken in de havestad Rotterdam. Op 19 april dat jaar werd het 0-1 voor de ploeg uit Deventer. Matchwinnaar destijds was Jules Reimerink.

Dit seizoen slaagde de ploeg van trainer Arne Slot er nipt in te winnen van Go Ahead. In de Adelaarshorst te Deventer werd het 3-4 voor de koploper van de Eredivisie, maar gemakkelijk was dat niet. De wedstrijd werd geopend door een owngoal van Feyenoorder Patrik Walemark en dat gaf Go Ahead vertrouwen om zelf ook tot scoren te komen. Uiteindelijk wisten de Rotterdammers de schade toch nog te herstellen en gingen met drie punten terug naar Zuid-Holland.

Favoriet Feyenoord – Go Ahead Eagles

Bij de Nederlandse bookmakers is Feyenoord favoriet in deze wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. De ploeg van trainer Slot speelt voor eigen publiek in De Kuip. Bij winst is het feest op de Coolsingel, want dan kunnen de Feyenoorders eerste achtervolger PSV definitief van zich afschudden. Volgende bookmakers laten de Feyenoorders hun kans op de zestiende titel in haar clubbestaan niet meer schieten.

Go Ahead Eagles heeft echter ook veel belang bij een driepunter. De ploeg van trainer René Hake mag daarom niet onderschat worden. De Overijsselse formatie staat elfde en kan nog Europees voetbal halen. GAE heeft vier punten minder dan de nummer acht RKC Waalwijk.

Odds Feyenoord – Go Ahead Eagles

De pre-odds bij de kampioenswedstrijd zijn hoog ingeschaald. Een stunt van Go Ahead Eagles levert de hoogste quoteringen op. De bookmakers keren maximaal 14.00 keer de inleg uit als de Overijsselse ploeg komt winnen in De Kuip.

Bij een gelijkspel is Feyenoord afhankelijk van het resultaat van PSV tegen Fortuna Sittard of zij het kampioensfeest zondag mogen vieren. Bij een puntendeling keren de Nederlandse bookmakers tot 8.00 keer het speelbedrag uit aan voetbalgokkers die vooraf voorspelden dat Feyenoord en GAE de punten gaan delen.

Mocht Feyenoord winnen voor eigen publiek dan gaat het los in De Kuip en kunnen voetbalgokkers tot maximaal 1.22 keer het speelbedrag scoren bij een correcte voorspelling in het 1×2 spelsysteem.

Wedden op Voetbal

Wedden op Voetbal houdt veel voetballiefhebbers bezig. In de Nederlandse Eredivisie zijn het gehele seizoen al flinke bookmakersbeloningen te scoren. Wil je nog snel een graantje meepikken van de beste deals nu het competitieseizoen nadert? Check de odds bij de wedstrijd Feyenoord – Go Ahead via Wedden op Sport.

De wedstrijd Feyenoord – Go Ahead Eagles staat gepland op zondag 14 mei. Het duel in De Kuip begint om 16:45 uur. Een kleine twee uur later weten we of de titel dit seizoen naar Rotterdam gaat. Speel mee en scoor de odds nu het nog kan in het Eredivisie seizoen 2022-2023 via Wedden op Sport!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.