Odds Eredivisie duel FC Emmen - Feyenoord

Feyenoord werd vorig weekend kampioen van Nederland, maar heeft nog wel ‘gewoon’ twee wedstrijden te gaan in Eredivisie seizoen 2022-2023. De Rotterdammers spelen zondag uit bij FC Emmen. De Drentse formatie staat zestiende met 28 punten en moet op die positie straks nacompetitie spelen. Bij winst op Feyenoord kan FC Emmen uit de gevarenzone komen. De beste pre-odds deals voor de wedstrijd FC Emmen – Feyenoord scoor je via Wedden op Sport.

Historie FC Emmen – Feyenoord

Feyenoord en FC Emmen hebben elkaar in de Eredivisie voor de laatste keer ontmoet op 27 augustus vorig jaar. Het duel vond toen plaats in De Kuip en werd door de Rotterdamse formatie gewonnen met 4-0. In Emmen speelden de teams op 1 november 2020 voor de laatste keer tegen elkaar. Feyenoord wist Aan de Oude Meerdijk te winnen met 2-3. In seizoen 2019-2020 hield de Drentse formatie een punt over aan de ontmoeting met de Rotterdammers. Op 22 september 2019 werd het 3-3 in Emmen.

Vorig weekend verloor FC Emmen op bezoek bij AZ in Alkmaar met 5-1. De ploeg van trainer Dick Lukkien kon geen vuist maken tegen de huidige nummer vier van de Nederlandse competitie. Een week eerder werden er ook al punten gemorst tegen FC Twente. De Tukkers kwamen met 0-3 winnen in Emmen.

Feyenoord werd vorige week kampioen. De ploeg van trainer Arne Slot versloeg in De Kuip de Overijsselse club Go Ahead Eagles met 3-0. Dat was genoeg om de schaal dit seizoen naar Rotterdam te krijgen. Het is de zestiende keer dat Feyenoord kampioen van Nederland werd.

Favoriet

De druk is er wel af bij de landskampioen uit Rotterdam, maar de bookmakers wijzen Feyenoord toch aan als favoriet van dit duel in speelronde 33 van de Eredivisie. Het verschil op de ranglijst is dan ook wel heel groot – in het voordeel van Feyenoord uiteraard.

FC Emmen wordt hierdoor als underdog aangewezen. De ploeg van trainer Lukkien heeft alles om voor te strijden. De Drentse ploeg staat zestiende en is niet zeker dat het volgend seizoen weer in de Eredivisie mag uitkomen. De drie punten in speelronde 33 zijn dan ook van groot belang voor FC Emmen. Het zou maar zo een hele bijzondere wedstrijd kunnen worden.

Odds FC Emmen – Feyenoord

De Nederlandse wedkantoren hebben de hoogste pre-odds ingedeeld bij een zege van FC Emmen. Mocht de formatie van trainer Lukkien weten te winnen van de kersverse kampioen, dan wordt er tot 6.50 keer het speelbedrag uitgekeerd.

Een overwinning van Feyenoord staat op een maximale quotering van 1.48 keer het wedbedrag ingedeeld. De bookmakers geven hiermee duidelijk aan dat de kampioen favoriet is bij dit duel. Slot en zijn mannen gaven zelf ook aan het seizoen als een waardig kampioen af te willen sluiten. En passant wordt daarmee stadsgenoot Excelsior ook geholpen, want die staan net boven FC Emmen.

Gaat het een gelijkspel worden Aan de Oude Meerdijk? Ook dan zijn er goede bookmakerdeals te scoren. Bij de wedkantoren staan de odds op maximaal 5.20 keer het wedbedrag ingedeeld. Check voordat je inzet het 1×2 spelsysteem na en vind de beste pre-odds bij jouw voorspellingen.

Wedden op Voetbal

Bij het Wedden op Voetbal is een goede voorbereiding op een weddenschap van groot belang. Scoor de beste deals bij de betrouwbaarste bookmakers van ons land. Bij Wedden op Sport zijn alleen de Nederlandse bookmakerskantoren te vinden die voetbal weddenschappen mogen aanbieden in ons land.

De Eredivisie wedstrijd FC Emmen – Feyenoord staat gepland op zondag 21 mei. Het duel begint om 14:30 uur Aan de Oude Meerdijk in Emmen. Wint de nieuwe landskampioen van ons land van FC Emmen of redt de Drentse formatie zich uit de gevarenzone met een klinkende overwinning op Feyenoord? Vergelijk, zet in en win via Wedden op Sport.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.