Odds Eredivisie duel sc Heerenveen - Ajax Amsterdam

In de Eredivisie treden sc Heerenveen en Ajax Amsterdam aanstaande zondag tegen elkaar op. De ploegen ontmoeten elkaar in het Abe Lenstra Stadion. Welk team wint en pakt drie punten in Friesland? Vind de beste bookmakersdeal via Wedden op Sport en scoor hoge odds bij het voorspellen van het Eredivisie duel sc Heerenveen – Ajax Amsterdam!

Historie sc Heerenveen – Ajax Amsterdam

Sc Heerenveen en Ajax Amsterdam speelden op 16 oktober 2021 voor de laatste keer tegen elkaar in Heerenveen. Toen wisten de Ajacieden de Friese formatie met 0-2 te verslaan. Sebastian Haller en David Neres maakten de goals voor de Amsterdamse ploeg.

De laatste keer dat sc Heerenveen in eigen huis won van de Amsterdamse ploeg is lang geleden. Op 5 oktober 2008 wist de Friese ploeg met 5-2 te winnen van de Ajacieden. In 2013 werden de punten voor de laatste keer gedeeld in Heerenveen. Op 23 augustus dat jaar werd het 3-3 in het Abe Lenstra Stadion.

Favorieten

Bij de meeste ontmoetingen tussen sc Heerenveen en Ajax zijn het de Amsterdammers die de zege pakken. De Nederlandse bookmakers wijzen bij dit duel dan ook de Ajacieden aan als de torenhoge favoriet. De hoogste quoteringen zijn hierdoor te vinden bij een weddenschap op een zege van de Friese ploeg.

De wedstrijd van zondag in het Abe Lenstra Stadion is er één tussen de nummer twee en negen van de Eredivisie. Ajax staat op de tweede plaats en heeft drie punten minder dan koploper Feyenoord. Sc Heerenveen is de nummer negen in het rijtje met 31 punten. De Amsterdammers hebben dit seizoen al 52 punten bij elkaar geraapt.

Odds sc Heerenveen – Ajax Amsterdam

De Nederlandse bookmakers keren de hoogste odds uit bij een zege van sc Heerenveen. Als de Friese ploeg voor eigen publiek winst, dan kunnen voetbalgokkers tot maximaal 6.50 keer de inleg scoren. Deze quotering is onder meer terug te vinden bij de bookmakers Bet365, Unibet.nl en TOTO Sport.

Gokken op een gelijkspel in het Abe Lenstra Stadion? Bij Unibet.nl lopen de pre-odds bij een puntendeling op tot maximaal 5.10 keer je inleg.

Een overwinning van Ajax is in de pre-fase tot maximaal 1.49 keer je speelbedrag waard. Check de meest actuele odds in het 1×2 spelsysteem voordat je een voorspelling doet op Heerenveen – Ajax. Dan weet je zeker dat je voor de hoogst mogelijke quotering speelt.

Wedden op Voetbal

Nu we al toe zijn gekomen aan speelronde 25 van de Eredivisie begint de ranglijst vorm te krijgen en vechten de clubs meer dan ooit voor elke punt die er te rapen is. Dat maakt het Wedden op Voetbal nog interessanter. Wil je profiteren van de beste bookmakerdeals? Ga dan naar de bookmakerspagina van Wedden op Sport en speel mee.

De Eredivisie wedstrijd sc Heerenveen – Ajax Amsterdam staat gepland op zondag 12 maart. Het duel wordt gehouden in het Abe Lenstra Stadion en begint om 14:30 uur. Wedden op dit duel kan totdat de wedstrijd begint. Ben je te laat met een weddenschap te plaatsen? Dan kan je ook nog live wedden op Heerenveen – Ajax. Lees de algemene voorwaarden van de bookmakers goed door en speel mee!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.