Odds Eredivisie duel Feyenoord - FC Groningen in Rotterdam

In de Eredivisie verwacht Feyenoord aanstaande zaterdag FC Groningen in de Rotterdamse Kuip. Feyenoord gaat als koploper de wedstrijd tegen de Noordelingen aan, maar moet wel winnen om de concurrenten voor te blijven. FC Groningen vecht nog altijd tegen degradatie. Wie gaat er winnen? Check de odds bij dit Eredivisie duel Feyenoord – FC Groningen via Wedden op Sport!

Historie Feyenoord – FC Groningen

Vorig seizoen lukte het Feyenoord niet om te winnen van FC Groningen. Het duel in De Kuip werd een puntendeling en ook in de Euroborg kwamen de Rotterdammers niet verder dan een gelijkspel. Beide keren werd het 1-1 tussen de Rotterdamse en Groningse teams.

Dit seizoen wist Feyenoord wel drie punten te pakken bij FC Groningen. Op 15 januari werd het 0-3 in de Euroborg voor de ploeg uit Zuid-Holland. De Feyenoorders Paixao, Kokcu en Gimenez scoorden voor hun ploeg.

Afgelopen weekend wist de ploeg van trainer Arne Slot weer drie punten te pakken in de Eredivisie. Feyenoord was op bezoek bij Fortuna Sittard en versloeg de Limburgse formatie met 2-4 in Sittard. Ook bekert de ploeg van trainer Slot door naar de halve finale van de TOTO KNVB Beker. Midweeks werd er met sc Heerenveen afgerekend. De Rotterdammers wonnen met 0-1 in het Abe Lenstra Stadion te Heerenveen. FC Groningen zegevierde na lange tijd ook weer. De ploeg van trainer Dennis van der Ree wist Excelsior Rotterdam met 3-0 te overmeesteren in de Euroborg.

Favorieten

De Nederlandse bookmakers wijzen Feyenoord aan als favoriet van deze aanstaande wedstrijd in de Kuip. De ploeg van trainer Slot verliest dit seizoen weinig duels en FC Groningen is nog altijd zoekende naar een betere vorm.

Feyenoord staat eerste in de Eredivisie en de Groningers pas zeventiende. Het verschil in punten is 35 en het is dan ook duidelijk waarom de bookies de Rotterdammers als favorieten bestempelen. De hoogste pre-odds vind je dus bij een stunt van de Groningse ploeg.

Odds Feyenoord – FC Groningen

De Nederlandse wedkantoren hebben de hoogste quoteringen bij de wedstrijd Feyenoord – FC Groningen ingedeeld bij een zege van Noordelingen. Als de gasten uit Noord-Nederland komen winnen, kun je bij Unibet.nl tot maximaal 14.00 keer het speelbedrag scoren.

De pre-odds bij een gelijkspel staan op maximaal 7.00 keer het speelbedrag ingeschaald bij de bookmakers Unibet.nl en TOTO.nl!

Mocht koploper Feyenoord de drie punten in eigen Kuip houden, dan kun je bij de bookmakers quoteringen scoren tot maximaal 1.23 keer de inleg. Voor de meest actuele odds in het 1×2 spelsysteem check de bookmakers op Wedden op Sport.nl!

Wedden op Voetbal

Wedden op Voetbal maakt voetbalwedstrijden nog spannender en iedereen kan meedoen. Velen doen onderling al een voorspelling voordat de wedstrijd begint. Met echt geld spelen neemt natuurlijk wel wat risico’s mee. Speel dan ook bij de betrouwbaarste bookmakers van ons land en bereid een weddenschap goed voor.

De Eredivisie wedstrijd Feyenoord – FC Groningen wordt gespeeld op zaterdag 4 maart. Om 20:00 uur zal er worden afgetrapt in de Kuip te Rotterdam. Staat Feyenoord na dit weekend nog eerste in de Eredivisie? Of stunt FC Groningen? Speel mee via Wedden op Sport en maak de beste bookmakerdeals!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.