Odds Eredivisie duel FC Volendam - PSV Eindhoven

In de Nederlandse Eredivisie staan FC Volendam en PSV Eindhoven zondag tegenover elkaar. Het Kras Stadion van FC Volendam vormt dan het decor voor dit duel in de 29ste speelronde van het seizoen 2022 – 2023. Welk team wint dit weekend en pakt de punten in het Noord-Hollandse vissersdorp? Vergelijk, zet in en win hoge odds bij het Eredivisie duel via Wedden op Sport!

Historie FC Volendam – PSV Eindhoven

PSV en FC Volendam speelden dit seizoen al een Eredivisie duel in het Philips Stadion tegen elkaar. De Eindhovense ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij win met 7-1 van de bezoekers uit Volendam.

In 2021 kwam PSV voor de laatste keer op bezoek in het Kras Stadion. Op 19 januari dat jaar was dit in het kader van de TOTO KNVB beker. De Eindhovenaren wonnen de achtste finale toen met 0-2 van FC Volendam. Denzel Dumfries en Noni Madueke maakten de goals voor de Brabantse ploeg.

Op 8 februari 2009 vond in het Kras Stadion de laatste onderlinge competitiewedstrijd tussen FC Volendam en PSV plaats, waarbij de Volendammers als gastheer diende. Ruim veertien jaar geleden boekte aan PSV aan De Dijk een spectaculaire 3-5 zege op de profclub uit Volendam.

Favoriet

De Nederlandse bookmakers wijzen PSV aan als favoriet van dit duel. Dat komt vooral door de plaats waar de ploegen staan in de Eredivisie. De Eindhovense formatie staat derde en heeft 59 punten. De ploeg van trainer Van Nistelrooij heeft evenveel punten dan de nummer twee Ajax en acht punten minder dan koploper Feyenoord. De laatste wedstrijd die de Eindhovenaren speelden, was tegen Excelsior Rotterdam en werd gewonnen met 4-0.

FC Volendam staat op de veertiende plek. De ploeg van trainer Wim Jonk haalde 27 punten binnen. De Volendamse formatie heeft nog wat punten nodig om volgend seizoen zeker te zijn van deelname in de Eredivisie. De ploeg van trainer Jonk verloor vorig weekend met 2-1 bij sc Heerenveen.

Odds FC Volendam – PSV Eindhoven

Dan de pre-odds bij de Nederlandse bookmakers. De wedkantoren keren tot 9.50 keer het speelbedrag uit als FC Volendam de wedstrijd voor eigen publiek wint. Deze quotering staat bij de wedkantoren Unibet.nl en BetCity genoteerd.

Bij een puntendeling staan de pre-odds op maximaal 6.75 keer het speelbedrag ingedeeld. Dit is de hoogste odd die de bookmakers in het 1×2 spelsysteem aanbieden bij een gelijkspel.

Verwacht je winst van PSV? Dan zijn er quoteringen te scoren die oplopen tot 1.30 keer het wedbedrag. Unibet.nl keert deze beloning uit als de Eindhovense ploeg de winst pakt in het Kras Stadion.

Wedden op Voetbal

Wekelijks leven voetbalgokkers zich uit bij het Wedden op Voetbal! Bookmakers zijn dan ook vaak bereid de odds flink op te schroeven in de diverse speltypen die worden aangeboden. Wil je daarvan profiteren? Dan is het verstandig eerst de voorwaarden van het wedkantoor waar je wilt wedden door te nemen. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

De Eredivisie wedstrijd FC Volendam – PSV Eindhoven wordt gespeeld op zondag 16 april om 14:30 uur in het Kras Stadion te Volendam. Vergelijk de bookmakers, zet in en win bij de betrouwbaarste wedkantoren van ons land via VoetbalGokken.nl!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.