Odds Eredivisie duel AZ Alkmaar - FC Groningen

In het AFAS Stadion te Alkmaar wordt aanstaande zaterdag de voetbalwedstrijd AZ Alkmaar – FC Groningen gespeeld. Het is een ontmoeting tussen de nummer drie (AZ) en zeventien (Groningen) in de Eredivisie. Welke ploeg wint en scoort drie punten in de 25e speelronde? Ontdek de beste pre-odds bij het Eredivisie duel AZ Alkmaar – FC Groningen via Wedden op Sport!

Historie AZ Alkmaar – FC Groningen

AZ en FC Groningen speelden op 21 december 2021 voor de laatste keer tegen elkaar in Alkmaar. De Alkmaarse ploeg wist toen te winnen met 1-0 dankzij een goal van Jesper Karlsson. Een ontmoeting eerder pakte FC Groningen drie punten in Alkmaar. Op 6 december 2020 werd het 1-2 voor de Groningers in het AFAS Stadion. Dit seizoen troffen de teams elkaar al in de Euroborg te Groningen. AZ sloeg toen flink toe en won er met 1-4.

AZ Alkmaar speelde eerder deze week een uitwedstrijd in de achtste finale van de Europe Conference League. De ploeg van trainer Jansen slaagde erin om te winnen van Lazio Roma. De Alkmaarders krijgen volgende week bezoek van de Italiaanse ploeg en dan zal de beslissing vallen welk team doorstoot naar de kwartfinales. FC Groningen kon zich deze week optimaal voorbereiden op de uitwedstrijd bij de nummer drie van de Eredivisie.

Favorieten

De Nederlandse bookmakers wijzen AZ Alkmaar aan als favoriet van deze speelronde in de Eredivisie. De ploeg van trainer Jansen staat derde en neemt het op tegen de nummer zeventien van de competitie. Bovendien spelen de Alkmaarders voor eigen publiek.

De laatste keer dat AZ punten morste in de Nederlandse competitie was op 18 februari in de wedstrijd tegen Feyenoord. In de Kuip werd het 2-1 voor de huidige koploper van de Eredivisie. FC Groningen wist vorige week ook niet te winnen van Feyenoord. In de havenstad werd het 1-0 voor Feyenoord, maar de Groningers zijn zeker niet van het veld geveegd.

Odds AZ Alkmaar – FC Groningen

De bookmakers hanteren de hoogste pre-odds bij dit duel in Alkmaar bij een zege van FC Groningen. In het 1×2 spelsysteem staan de odds bij winst van de Groningers op maximaal 10.00 keer je speelbedrag ingedeeld. Deze quotering wordt gehanteerd door Unibet.nl!

Ook bij een puntendeling willen de Nederlandse bookmakers diep in de buidel tasten. Bij Unibet.nl staan de odds op maximaal 5.60 keer de inleg ingedeeld bij een puntendeling in het AFAS Stadion.

Wint AZ dit weekend in eigen stadion? Dan kun je bij TOTO.nl de hoogste odd vinden. Deze bookmaker keert tot 1.35 keer de inleg uit als AZ weer drie punten pakt in de Eredivisie.

Wedden op Voetbal

Punter die gaan Wedden op Voetbal kunnen via vergelijkingssite Wedden op Sport scoren bij de wedstrijd AZ Alkmaar – FC Groningen een duel waarbij je flinke quoteringen kunt vinden. Bezoek de bookmakers en zet op tijd in om mee te spelen in de pre-fase. Live wedden op AZ – Groningen kan natuurlijk ook. Welke speloptie je ook kiest, speel verantwoord en bewust!

De Eredivisie wedstrijd AZ Alkmaar – FC Groningen staat gepland op zaterdag 11 maart. Om 20:00 uur begint het duel in het AFAS Stadion te Alkmaar. Ontdek de Nederlandse bookmakers op Wedden op Sport en speel mee op AZ – Groningen!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.