Odds Eredivisie derby Sparta Rotterdam - Feyenoord

De Eredivisie hervat aanstaande zaterdag met een onvervalste Rotterdamse derby: Sparta – Feyenoord. De twee Rotterdamse ploegen treffen elkaar zondag op Het Kasteel in Spangen. De Nederlandse bookmakers keren hoge odds uit bij deze Rotterdamse derby Sparta Rotterdam – Feyenoord in de Eredivisie. Bezoek de bookmakers op Wedden op Sport en speel mee!

Historie Sparta Rotterdam – Feyenoord

Op Het Kasteel troffen Sparta en Feyenoord elkaar op 31 oktober 2021 voor de laatste keer. Op die dag wisten de Feyenoorders nipt te winnen. Er werd maar eenmaal gescoord en Cyriel Dessers nam het doelpunt voor zijn rekening. Het werd 0-1 in Spangen.

In 2017 wisten de Spartanen drie punten te pakken tegen Feyenoord. Op 5 maart dat jaar werd het 1-0 voor Sparta. Toen schoot de Spartaan Mathias Pogba de bal in de touwen van doelman Brad Jones.

Voor de interlandbreak speelde Sparta een uitduel bij FC Emmen. Aan De Oude Meerdijk zegevierden de ploeg van trainer Maurice Steijn met 0-2 van de Drentse ploeg. Feyenoord speelde de Klassieker in Amsterdam tegen Ajax. De ploeg van trainer Arne Slot versloeg hun grootste aartsrivaal sinds tijden weer eens in Amsterdam. In de Johan Cruijff Arena werd het 2-3 voor Feyenoord.

Favoriet

Feyenoord is koploper en bewees dat nogmaals in de Klassieker tegen Ajax. Die Rotterdamse formatie is ook bij deze stadsderby tegen Sparta de favoriet. De hoogste quoteringen zijn dan ook te vinden bij een overwinning van Sparta.

De Spartanen mogen echter niet onderschat worden. De ploeg van trainer Steijn staat op de zesde plaats en heeft vijftien punten minder dan de Rotterdamse ploeg. Sparta speelt de volgende wedstrijd weer een sterke tegenstander. Dan reist de ploeg van trainer Steijn naar AZ in Alkmaar. Feyenoord kan zich gaan opmaken voor de halve bekerfinale tegen Ajax in De Kuip.

Odds Sparta Rotterdam – Feyenoord

De Nederlandse bookmakers noteren de pre-odds het hoogst bij een zege van Sparta. Wordt het een overwinning van de Spartanen op Het Kasteel, dan kunnen voetbalgokkers tot maximaal 5.25 keer de inleg scoren als zij hun voorspellingen hadden gedaan via TOTO.nl of Bet365.

De wedkantoren keren bij een gelijkspel ook hoge bookmakersbeloningen uit. Zo keert TOTO.nl tot 3.90 keer de inleg uit als de Rotterdamse derby een puntendeling wordt voor ploeg in Spangen en Rotterdam-Zuid.

Ga je wedden op een zege van de koploper van de Eredivisie? De maximale pre-odd die wij in het 1×2 spelsysteem konden vinden bij een zege van Feyenoord staat op 1.65 keer je wedbedrag ingedeeld.

Wedden op Voetbal

Na de interlandbreak van het Nederlands elftal gaan veel voetbalgokkers een voorspelling doen op duels in de Eredivisie. De Rotterdamse derby trekt veel aandacht bij voetballiefhebbers en voetbalvoorspellers. Ook Wedden op Voetbal? Bereid een weddenschap dan goed voor via Wedden op Sport.

De Eredivisie wedstrijd Sparta Rotterdam – Feyenoord Rotterdam wordt gehouden op zondag 2 april om 14:30 uur op Het Kasteel in Spangen te Rotterdam. Wedden op deze Rotterdamse derby kan totdat de wedstrijd begint of wed tijdens de wedstrijd via live betting op Sparta – Feyenoord. Ontdek de beste bookmakerdeals via Wedden op Sport.nl en wie weet behoor jij zondag tot de winnaars.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.