Odds El Clasico: Real Madrid - FC Barcelona

In de Spaanse competitie staat dit weekend weer een Clasico gepland. In Estadio Bernabeu ontmoeten Real Madrid en FC Barcelona elkaar voor een clash die altijd garant staat voor spanning en sensatie. Voorspel de uitslag van Real Madrid – FC Barcelona en scoor de beste odds via Wedden op Sport!

Historie

De volledige historie van deze voetbalkraker opsommen gaat zelfs ons wat te ver en dus beperken we ons tot de laatste vijf ontmoetingen. Daarin zien we dat Real aanvankelijk de bovenliggende partij was, maar dat de laatste twee Clasico’s winst voor FC Barcelona opleverden. De allerlaatste keer betrof dat overigens winst in een oefenwedstrijd.

De uitslag van de laatste officiële wedstrijd tussen de twee Spaanse topclubs dateert van 20 maart dit jaar. FC Barcelona won die confrontatie wel héél overtuigend. De Catalanen zegevierden in het hol van de leeuw met 0-4!

Favoriet bij Real Madrid – FC Barcelona

Volgens de online bookmakers is thuisploeg Real ditmaal de favoriet voor winst in deze editie van El Clasico. Over een underdog wordt niet gesproken, want de verschillen in de pre-wedstrijd quoteringen zijn klein. De hoogste odds vinden we hierdoor bij een gelijkspel in de Spaanse hoofdstad.

Een echte reden om Real Madrid als favoriet aan te wijzen is er niet, want beide clubs staan met 22 punten uit acht duels bovenaan in La Liga Santander. Het feit dat Real Madrid in eigen stadion, voor de eigen fans en op het eigen veld speelt, zal naar verwachting de belangrijkste reden zijn. Feit is dat de winnaar ook koploper wordt. Bij een gelijkspel blijft Barcelona aan de leiding staan.

Odds Real Madrid – FC Barcelona

De pre-wedstrijd quoteringen voor El Clasico zijn al net zo spectaculair als het affiche zelf! Als Real en Barcelona de punten delen scoor je daar als voetbalgokker een maximale bonus van x3,60 keer het speelbedrag mee!

Zet je in de pre-wedstrijd fase in op winst voor favoriet Real Madrid? Dan liggen de odds in de pre-fase voor een driepunter van Los Blancos op een maximum van x2,30 keer het ingelegde speelbedrag op een thuiszege voor de regerend kampioen van Spanje.

Verwacht jij dat Barcelona met onze landgenoten Memphis Depay en Frenkie de Jong na de twee eerdere zeges ook ditmaal van Real Madrid gaan winnen? Dan kan je in het 1×2 spelsysteem hierop gokken tegen een maximale pre-match quotering van x2,95 keer het bedrag dat je invult bij één van de legale Nederlandse voetbalgokwebsites!

Wedden op Voetbal

El Clasico Real Madrid – FC Barcelona trekt traditioneel altijd veel gokkers naar de wedkantoren die voetbalweddenschappen aanbieden. Ga je ook een voorspelling doen? Check dan alle actuele odds en deals voor deze Spaanse competitiekraker en zorg dat je beste quotering scoort!

De wedstrijd zelf wordt op zondag 16 oktober gespeeld in Estadio Santiago Bernabeu. De aftrap wordt om 16:15 uur verricht. Zorg dus dat je voor die tijd je voorspelling geplaatst hebt bij de bookmakers of wacht tot de wedstrijd is begonnen en sla je slag bij het live gokken op Real – Barcelona. En wie weet wordt jij straks door te Wedden op Voetbal de grote winnaar van deze Spaanse voetbaltopper in La Liga!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.