Odds EK kwalificatie Nederland - Gibraltar

In de EK kwalificatie campagne komt het Nederlands elftal aanstaande maandag in actie tegen Gibraltar. Oranje maakte een valse start in Groep B van de kwalificaties voor EURO2024 door de verloren wedstrijd tegen Frankrijk. Haalt de ploeg van bondscoach Ronald Koeman een driepunter in De Kuip tegen Gibraltar? Vergelijk de beste pre-odds bij de bookmakers voor de EK kwalificatie Nederland – Gibraltar via Wedden op Sport!

Historie Nederland – Gibraltar

Nederland ontmoette twee jaar geleden het Gibraltarese elftal in de poulefase van het WK 2022 in Qatar. Ronald de Boer was toen bondscoach van Oranje en Nederland won beide duels tegen Gibraltar. De heenwedstrijd werd toen gehouden op het Iberisch Schiereiland en werd gewonnen met 0-7. Op 11 oktober 2021 dateert de laatste ontmoeting met Gibraltar. Het duel werd ook toen in de Kuip gespeeld. Oranje won toen met 6-0 van het Gibraltarese elftal.

Het Nederlands elftal begon de EK kwalificaties met een uitwedstrijd tegen Frankrijk. Het was voor bondscoach Koeman de eerste wedstrijd als oefenmeester van Oranje. Het Nederlands elftal was kansloos tegen het Franse elftal. In de Franse lichtstad werd het 4-0 voor Les Bleus.

Ook Gibraltar verloor de eerste wedstrijd van de kwalificatiepoule. Bondscoach Julio César Ribas en zijn team speelde thuis tegen Griekenland. De Grieken waren met 0-3 veel te sterk voor het elftal van de Uruguayaanse oefenmeester.

Favorieten

Bij deze tweede speelronde van de EK kwalificaties is Nederland de favoriet van dit duel in De Kuip. De Nederlandse bookmakers hebben alle vertrouwen in een zege van Oranje tegen het Gibraltarese elftal.

Dat is ook niet zo gek. Gibraltar staat pas op de tweehonderdste plaats van de FIFA World ranglist. Ons land staat op de zesde plaats en behoort tot de voetbaltoplanden van de wereld. Gibraltar wist zich nog niet eerder te plaatsen voor een EK toernooi. Het Nederlands elftal deed vorig jaar nog mee aan het WK in Qatar. De krachtsverhoudingen zijn dus wel heel groot waardoor de bookmakers er niet aan twijfelen Oranje als favoriet aan te wijzen.

Odds Nederland – Gibraltar

De quoteringen bij het tweede kwalificatie duel van Nederland staan wel heel hoog ingeschaald. De hoogste pre-odds die de bookmakers uitkeren, vind je bij een overwinning van Gibraltar. Mocht het elftal van bondscoach Ribas komen winnen in de Rotterdamse Kuip, dan keert BET365 tot wel 67.00 keer het wedbedrag uit.

Wordt het een puntendeling? Dan kan er tot maximaal 21.00 keer de inleg gescoord worden bij de bookmakers Bet365, Unibet.nl en BetCity.

Bookmaker TOTO.nl heeft momenteel de hoogste quotering bij een zege van het Nederlands elftal. De pre-odds lopen in het 1×2 spelsysteem op tot maximaal 1.02 keer de inleg als je speelt via deze bookmaker.

Wedden op Voetbal

Wedden op Voetbal is leuk, maar is niet zonder risico. Je kunt je inleg ook kwijtraken als jouw voorspelling niet uitkomt. Om de risico’s te beperken is een goede voorbereiding cruciaal. Welke bookmakers zijn betrouwbaar en hoe speel je veilig mee? Je kunt het allemaal terugvinden bij Wedden op Sport.nl.

De EK kwalificatie wedstrijd Nederland – Gibraltar wordt gespeeld op maandag 27 maart. Het duel begint om 20:45 uur in de Kuip te Rotterdam. Gaat Oranje dit keer wel winnen door Gibraltar te verslaan? Speel mee en scoor de beste EK-odds bij de Nederlandse bookmakers via Wedden op Sport.nl!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.