Odds eerste Eredivisie kraker 2024: FC Twente - AZ Alkmaar

In de eerste speelronde van het nieuwe jaar staat er in de Eredivisie direct een mooie wedstrijd op het programma. In De Grolsch Veste staan aanstaande zaterdag FC Twente en AZ Alkmaar loodrecht tegenover elkaar. De teams strijden om plek drie van de Nederlandse competitie die nu door FC Twente wordt verdedigd. Houden de Tukkers voor eigen publiek stand of gaan de drie punten mee naar Alkmaar? Scoor de hoogste odds bij deze eerste Eredivisie kraker 2024: FC Twente – AZ Alkmaar via Wedden op Sport.nl!

Historie FC Twente – AZ Alkmaar

Voor de winterstop wisten beide teams zich te nestelen in de top vier van de Eredivisie. FC Twente staat derde met 34 punten. AZ Alkmaar staat op de vierde plaats met 33 punten. In de laatste twee ontmoetingen met AZ in de Grolsch Veste waren het de Tukkers die de zege naar zich toe wisten te trekken. FC Twente won haar laatste competitiewedstrijd met 2-1 van AZ. Een ontmoeting eerder werd het 3-1 voor de Enschedeërs. De laatste keer dat AZ nog drie punten wegsnoepten uit Enschede was op 13 december 2020. Ruim drie jaar geleden werd het een 1-3 overwinning voor de Alkmaarders.

Favoriet

Een echte favoriet is er niet bij dit duel. De bookmakers weten maar al te goed dat FC Twente en AZ Alkmaar aan elkaar gewaagd kunnen zijn. Het puntverschil is heel klein en de teams staan derde en vierde in de competitie. Wel speelt FC Twente voor eigen publiek en dat is bij de bookmakers de reden om de odds bij winst van AZ net iets hoger op te schroeven. Een gelijkspel is wat de wedkantoren het minst verwachten en dus zijn die quoteringen hoger dan bij zeges van beide teams.

Odds FC Twente – AZ Alkmaar

De Nederlandse bookmakers keren bij de wedstrijd FC Twente – AZ hoge odds uit aan voetbalgokkers die een correct voorspelling wisten te plaatsen. Bij een gelijkspel in Enschede keren de wedkantoren bij dit duel de hoogste beloningen uit. De odds staan in het 1×2 spelsysteem op maximaal 3.54 keer de inleg ingedeeld bij een gelijkspel tussen FC Twente en AZ Alkmaar

Wint AZ in De Grolsch Veste? Dan staan er beloningen te wachten die oplopen tot 3.35 keer het speelbedrag dat voetbalgokkers storten bij één van de bookmakers op op de bookmakerspagina van Wedden op Sport.

Blijft FC Twente ook na dit duel tegen AZ op de derde plaats van de Eredivisie staan door te winnen voor eigen publiek? Dan kunnen voetbalgokkers die dit vooraf voorspelden bij hun favoriete bookmaker tot 2.13 keer het speelbedrag uitgekeerd krijgen bij een correcte voorspelling op winst van de ploeg in Enschede.

Wedden op Voetbal

Dit weekend staan de eerste competitiewedstrijden van 2024 weer op het programma. Vele voetbalgokkers staan te popelen om weer te Wedden op Voetbal in de Eredivisie. Wil je ook een weddenschap plaatsen, maar ben je nog niet zeker bij welke bookmakers? Op Wedden op Sport zijn de bookmakers gemakkelijk met elkaar te vergelijken. Bovendien spelen voetbalgokkers altijd mee bij de betrouwbaarste wedkantoren van ons land.

Wedden op FC Twente – AZ Alkmaar kan tot zaterdag 13 januari 18:45 uur. Dan wordt er afgetrapt in de Grolsch Veste te Enschede. Wedden in de pre-fase is dan niet meer mogelijk, maar bookmakers schakelen dan over naar live betting deals. Er kan dan live gewed worden op FC Twente – AZ. Ontdek via Wedden op Sport welk speltype jou het meest aanspreekt en zet in op jouw favoriet van deze eerste Eredivisie kraker in 2024!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.