Odds Dutch Dart Masters 2022: hoeveel is winst van Michael van Gerwen waard?

Van vrijdag 27 mei tot en met zondag 29 mei worden de Dutch Dart Masters 2022 gehouden. Kan Michael van Gerwen voor eigen publiek shinen en het toernooi op zijn naam schrijven? Voorspel de winnaar van de Dutch Darts Masters 2022 via Wedden op Sport en wie weet gooi jij de winnende pijl in het online bookmakers Sportsbook! 

Historie Dutch Dart Masters

De Dutch Darts Masters is een darttoernooi dat tijdens de European Tour wordt gehouden. Het PDC toernooi werd in 2012 voor het eerst gespeeld in Nuland en heeft inmiddels in verschillende steden in Nederland plaatsgevonden. De eerste editie werd gewonnen door Simon Whitlock. De huidige titelhouder is Ian White. In de finale van 2019 pakte hij de titel van Michael van Gerwen af die het toernooi vijf keer oprij wist te winnen. In 2020 en 2021 ging het PDC toernooi vanwege de COVID-19 maatregelen in Nederland niet door.

Favorieten Dutch Dart Masters 2022

Er staat tijdens deze negende editie van de Dutch Darts Masters 2022 een prijzenpot van bijna € 30.000 euro te wachten op de winnaar van dit darts toernooi. Bij de bookmakers is Michael van Gerwen dé favoriet. Onze landgenoot wordt op de voet gevolgd door Gerwyn Price. Peter Wright is op plek drie de eerste outsider. Want zijn quoteringen liggen beduidend hoger dan bij de voorgaande twee darters.

De Nederlanders Danny Noppert en Dirk van Duyvenbode bevinden zich in de kanshebberslijstjes van de favorieten in de subtop. Zij maken volgens de online bookmakerskantoren waar je kunt inzetten op de Dutch Dart Masters dus een kleine kans om de eindzege te pakken in deze 2022 editie.

Odds Dutch Dart Masters 2022

Van Gerwen staat in de pre-tournament outright odds op een maximale bookmakersbonus van x4,50 keer het ingelegde speelbedrag op toernooiwinst voor Mighty Mike.

Een winnende voorspelling op regerend wereldkampioen Price staat bij de darts bookmakers op een maximum van x5,80 keer het bedrag dat je inlegt op een zege voor The Iceman uit Wales.

Denk jij dat Peter Wright de hoofdprijs pakt in Zwolle? Plaats dan een weddenschap op de extravagante Schot en bij toernooiwinst van Wright wordt er door de top bookmakers een maximale bonus van x6,40 keer het geldbedrag dat jij hebt gestort bij deze voorspelling aan je uitbetaald. Dat is dus een stuk hoger dan bij Van Gerwen het geval is.

Wedden op Darts

Ook zin om een keer een wedje te leggen door te Wedden op Darts? Check dan alle odds en deals voor de Dutch Dart Masters in Zwolle via onze bookmakerspagina. Lees ook onze bookmakersreviews om te kijken of het door jouw gekozen wedkantoor betrouwbaar en veilig is. Zo speel je verantwoord en bewust!

De pre-odds voor toernooiwinst blijven actief tot aan de start van het toernooi. Ze zullen tot aan de finale worden aangepast op basis van de uitslagen. Wil je voor die tijd ook al scoren? Bezoek dan één van legale, Nederlandse bookmakerskantoren! Drop daar een voorspelling. Kies voor een partij in de eerste of tweede ronde, de kwartfinale of halve finale. En scoor dus die winnende deal!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.