Odds Coppa Italia finale Fiorentina - Inter Milaan

In Rome wordt aanstaande woensdag de finale van de Coppa Italia gespeeld. De finalisten zijn Fiorentina en Inter Milaan. De ploegen spelen ook de finales van de Europese voetbaltoernooien, maar maken zich eerst op voor de eindstrijd in de Italiaanse beker. Vergelijk de pre-odds via Wedden op Sport en scoor de beste deals bij de Nederlandse bookmakers.  

Historie Fiorentina – Inter Milaan

Inter Milaan won de Coppa Italia in totaal acht keer. De laatste keer wist de Milanese club de beker in 2021 te veroveren. Toen werd Juventus in de finale verslagen door de huidige ploeg van de Nederlandse verdedigers Denzel Dumfries en Stefan de Vrij.

Fiorentina wist de Italiaanse beker in totaal zes keer te veroveren. De ploeg in Florence zegevierde in 2001 voor de laatste keer in de finale van de Coppa Italia. Toen werd Parma in de eindstrijd verslagen.

Inter Milaan en Fiorentina speelden op 1 april nog tegen elkaar. Toen in het kader van de Italiaanse competitie. De Serie A wedstrijd vond plaats in Milaan en werd door Fiorentina gewonnen met 0-1. De ontmoeting in Florence werd een driepunter voor de Milanese ploeg. Het team van Dumfries en De Vrij wonnen op 22 oktober met 3-4 van Fiorentina.

Favoriet

Bij de Coppa Italia finale 2022-2023 wijzen de Nederlandse bookmakers Internazionale aan als favoriet om het Italiaanse bekertoernooi te winnen. De hoogste pre-odds vind je dan ook bij een overwinning van Fiorentina. Maar ook bij een gelijkspel kan er flink gescoord worden. De winstkansen liggen dan wel iets lager dan bij een voorspelling op eindwinst voor Inter.

Dat heeft er vooral mee te maken dat Inter in voorgaande duels vaak de sterkste van de twee was. Inter wist in dit bekertoernooi als een indrukwekkende reeks neer te zetten.  Zo werd in de halve finale Juventus verslagen. In de kwartfinale won Inter van Atalanta Bergam. Fiorentina had een minder indrukwekkende reeks. Die ploeg wist Cremonese en Torino uit te schakelen.

Odds Fiorentina – Inter Milaan

Dan de pre-odds bij de beker finale van Italië. Bij de Nederlandse bookmakers die sportweddenschappen mogen aanbieden in ons land staan de hoogste odds ingedeeld bij een zege van Fiorentina. Als de ploeg uit Florence wint, dan zijn de bookies bereid tot 4.00 keer de inleg uit te keren.

Bij een gelijkspel lopen de quoteringen op tot maximaal 3.60 keer het speelbedrag. Dat is dus niet veel minder dan dat er bij een overwinning van Fiorentina staat ingedeeld.

In het 1×2 spelsysteem staan de bookmakers quoteringen bij een overwinning van Inter op maximaal 2.01 keer de inleg ingedeeld. Bij bookmaker TOTO vonden wij de hoogste quotering.

Wedden op Voetbal

Het Wedden op Voetbal wedstrijden als de finale van een beker is bij veel voetbalgokkers razend populair. Ook in het buitenland is het winnen van het bekertoernooi één van de prijzen die clubs graag mee naar huis nemen. Bij de Coppa Italia is dat niet anders en daarom spelen voetbalgokkers graag mee via de bookmakers op Wedden op Sport.

Wil jij ook je geluk beproeven met een weddenschap op de Italiaanse bekerfinale? De eindstrijd tussen Fiorentina en Inter Milaan staat gepland op woensdag 24 mei. Het duel wordt gehouden op neutraal terrein.  En dat is bij deze Coppa Italia het Olimpico stadion te Rome. Scoor me jouw voetbalkennis en speel mee via Wedden op Sport op jouw favoriet!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.